Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer info

Spring naar inhoud
  • Advies op maat vanaf 1399,-
  • Gesprek op locatie, bij je thuis of via webcam
  • Eerste gesprek is gratis en vrijblijvend
Maak een gratis afspraak


Let op! Alleen voor

financiële
superhelden

Jij geeft het beste advies aan jouw klanten, wij regelen de rest!

  • Unieke plug & play formule
  • Slimme techniek die voor jou en jouw klanten werkt
  • Geen instapkosten

Concentreer je op jouw klanten

Werk jij al langer als financieel adviseur? Heb jij een eigen kantoor en misschien zelfs personeel aangenomen? Dan weet jij als geen ander dat het vak van de zelfstandig financieel adviseur verder gaat dan alleen het advies. De meest financieel adviseurs zouden het liefst alleen willen adviseren. Ze willen zich echt kunnen focussen op de klant en laten de administratie en de bemiddeling liever aan een ander over. Klinkt dat bekend? Dan zit je bij Finzie goed! Finzie zorgt ervoor dat jij al jouw tijd aan je klanten kan besteden. Wij nemen zo goed als al jouw administratie uit handen en we zorgen ervoor dat de hypotheek, verzekeringen en het spaargeld van jouw klant geregeld wordt nadat jij het advies hebt gegeven. 


Onze formule werkt voor jou én je klanten

Het idee achter de vernieuwende franchiseformule van Finzie is eenvoudig. We geven klanten het financieel advies waar ze écht op zitten te wachten. Dat doen we op een makkelijke, toegankelijke en vooral slimme manier. Door efficiënt te werken houden we de kosten laag en hebben we meer tijd voor de klant. Daardoor bouwen we een goede relatie op met onze klanten. We blijven contact houden om ze nu en ook in de toekomst uitstekend van dienst te zijn. De kracht van onze nieuwe formule bestaat uit deze 3 onderdelen:


Centraal serviceteam

Ons kundig serviceteam neemt al jouw papier- en uitzoekwerk uit handen. Daardoor kun jij je volledig richten op je klanten en ze helpen met het beste financiële advies.


Slimme techniek

Door slim gebruik te maken van (big)data blijf je op de hoogte van belangrijke momenten in het leven van je klanten. Zo weet je altijd waardevolle contactmomenten te creëren.


Persoonlijk advies voor een scherpe prijs

Doordat we efficiënt werken, heb jij alle tijd voor jouw klant. Daardoor kun jij persoonlijk advies geven voor een scherpe prijs.


Finzie ontzorgt

Marcel van der Haring Finzie Coach

Marcel van der Haring werkt al jaren als zelfstandig financieel adviseur. Hij is zo succesvol dat zijn klantenbestand inmiddels overloopt. Daarom gaat hij samenwerken met Finzie. Zo verlicht hij de werkdruk en kan hij toch al zijn klanten het beste financiële advies geven. Nieuwsgierig waarom hij voor Finzie gekozen heeft? Lees het interview met Marcel!


Interview Marcel van der Haring

Ons aanbod voor klanten

Wij bieden consumenten voordelig en efficiënt hypotheekadvies al vanaf € 1399,- all-in. Dit is in het eerste jaar inclusief onze Best Uit Garantie. Dit is de slimme dienst van Finzie waarin wij continu zoeken naar de beste hypotheek, verzekeringen en spaarmogelijkheden. We checken maandelijks of al hun financiële producten nog aansluiten bij de persoonlijke situatie én kijken of wisselen van aanbieder voordeliger uitpakt. Hierdoor zijn onze klanten altijd het beste uit.

Onze eigentijdse financieel coaches zijn 100% onafhankelijk en werken altijd in belang van onze klanten. We hebben alle provisies uit de verzekeringen gehaald en ontvangen alleen van klanten een vergoeding voor onze dienstverlening.

Onze formule is wetenschappelijk onderbouwd


De unieke franchiseformule van Finzie stelt klanten absoluut centraal. Om ze optimaal van dienst te zijn, gebruiken wij beproefde wetenschappelijke methodes. Onze formule is opgezet aan de hand van inzichten uit de consumentenpsychologie en neurologisch onderzoek.

Uit deze onderzoeken blijkt dat klanten enthousiast worden van gemak en lage kosten. Zij zitten niet te wachten op teveel informatie of ingewikkelde en dure provisiestructuren. 

En bovenal: een klant verwacht authenticiteit, creativiteit en onafhankelijkheid van zijn adviseur. Daarom werken wij provisieloos. En door efficiënt te werken hebben onze adviseurs alle ruimte om de klant écht van dienst te zijn. 


Ben jij Finzie genoeg? Doe de test!

Wil je binnen 3 minuten ontdekken hoe Finzie jij bent?

Wil je kennis met ons maken?

Ben jij klaar om die nieuwe weg in te slaan? Om jouw kantoor om te toveren tot een Finzie kantoor en deel uit te maken van een sterke, vernieuwende formule? Met een team achter je, dat jouw handen vrij maakt om te doen wat je écht leuk vindt? 

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen doen? Maak dan een afspraak met Geoffrey Bergh of Marco den Boer. Zij kunnen je alles vertellen over de kansen die onze formule jou biedt.

Geoffrey Berg

Telefoon: 06 – 119 513 75

E-mail: geoffrey.bergh@finzie-nederland.nl

Marco den Boer

Telefoon: 06 – 536 264 42

E-mail: marco.denboer@finzie-nederland.nl