Voor iedere klant een boom

Bij Finzie vinden we duurzaamheid heel belangrijk en daarom gaat Finzie samenwerken met Trees for All, een organisatie die bossen aanplant en herstelt in Nederland en in het buitenland. Vanaf 1 juli 2021 plant Finzie voor elke nieuwe klant een boom om zo CO2 te compenseren.

Verduurzamen is sowieso al een standaard onderwerp tijdens het hypotheekadvies. We vinden het namelijk belangrijk dat je nadenkt over het verduurzamen van de woning, want door het toepassen van energiebesparende maatregelen gaat het energieverbruik omlaag. Hierdoor kun je niet alleen besparen op maandelijkse lasten, maar gaat ook het wooncomfort omhoog en kunnen we samen een belangrijke bijdrage leveren aan een beter klimaat en daarmee aan een betere toekomst.


CO2 compenseren door boom te planten

Vrouw plant boom Oeganda

Behalve advies over verduurzamen, willen we bij Finzie ook maatschappelijk een steentje bijdragen aan een beter klimaat. Daarom gaat Finzie de komende twee jaar in samenwerking met Trees for All voor elke nieuwe klant een boom planten. Het doel is om in twee jaar tijd zo veel mogelijk bomen te planten in Nederland en in het buitenland en zo CO2 te compenseren.

De noodzaak voor het planten van bomen

Op dit moment verdwijnen er jaarlijks 3,5 miljard bomen en dit heeft ernstige gevolgen voor mensen, dieren en het klimaat. Daarom plant Trees for All jaarlijks tientallen hectares bos in Nederland en in het buitenland. Inmiddels heeft Trees for All al 5,7 miljoen bomen en struiken en 38 bossen geplant en hersteld. Hiermee hebben zij maar liefst 383.000 ton aan CO2 gecompenseerd. Voor de bosprojecten in het buitenland werkt Trees for All samen met de lokale bevolking. Hiermee wordt niet alleen het inkomen van boeren verbeterd, maar worden de tropische bossen ook hersteld.


Ook een steentje bijdrage?

Wil jij ook een bijdrage leveren aan een beter klimaat? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden rondom het verduurzamen van jouw huis? Of heb je vragen over de samenwerking met Trees for All? Maak dan een vrijblijvende eerste afspraak en ik help je graag!


Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak