Verduurzamen doe je samen met Finzie

Je nieuwe huis verduurzamen

Wanneer je jouw droomhuis hebt gevonden, dan wil je natuurlijk maar één ding: zo snel mogelijk de hypotheek rond krijgen. Door alle hectiek schiet het nadenken over het verduurzamen van jouw nieuwe woning er dan wel eens bij in. Toch is dit juist het moment om erover na te denken! Want het is misschien wel mogelijk om de kosten voor energiebesparende maatregelen mee te nemen in jouw nieuwe hypotheek. Jouw financieel coach kan je hier alles over vertellen!

3 Handige tips

Jij wilt jouw woning verduurzamen, maar hoe? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden.  We geven je alvast 3 handige tips.

  1. Veel gemeenten hebben duurzaamheidsdoelstellingen. Kijk daarom eens naar de subsidiemogelijkheden bij jouw gemeente.
  2. Hoe beter jouw huis geïsoleerd is en hoe meer energie je zelf opwekt, hoe minder energiekosten je hebt. Dit zorgt voor lagere maandlasten. 
  3. Geldverstrekkers moedigen verduurzamen vaak aan en lenen hiervoor extra geld, waardoor je financiële ruimte krijgt om jouw huis duurzamer te maken.

Duurzame woning kopen

Energiebesparende maatregelen op een rij

Het is altijd slim om te kijken naar de mogelijkheden om jouw (nieuwe) huis energiezuiniger te maken. Er zijn genoeg opties om te besparen op jouw energierekening en het milieu een handje te helpen. Wij zetten jouw opties voor je op een rijtje.

Lees de blog

Zonnepanelen via Finzie

Het aanbod zonnepanelen is groot. Je ziet door al die panelen de zon haast niet meer. Bij Finzie hebben we al dat uitzoekwerk al voor je gedaan. Wij werken met zonnepanelen van Sunpower. Sunpower geeft 25 jaar garantie en de zonnepanelen hebben een verwachte levensduur van maar liefst 40 jaar. 

Koop je zonnepanelen via Finzie, dan wordt alles voor je geregeld. Van de financiering tot de plaatsing van de zonnepanelen. Zelfs de BTW teruggave wordt voor je geregeld. Jouw financieel  coach vertelt je er meer over.

 

Mijn Finzie
Maak een gratis afspraak