Waar wij in geloven

Bij Finzie geloven wij dat mensen gelukkiger zijn wanneer zij hun geldzaken op orde hebben. Veel mensen vinden financiën saai en schuiven de administratie voor zich uit. Bij Finzie zijn financiën onze passie. Dat doen wij het liefst zo efficiënt mogelijk, zodat we jou een scherpe prijs kunnen bieden voor onze dienst. Door gebruik te maken van slimme technieken hebben onze financieel coaches meer tijd voor jou. Zo kunnen zij het beste en meest persoonlijke financiële advies geven voor een scherpe prijs

Wie zijn wij

Finzie is een organisatie met mensen die een passie hebben voor financiële zaken zoals hypotheken en verzekeringen. Bij Finzie willen wij onze klanten graag ontzorgen op het gebied van geld. Veel mensen hebben niet zo’n grote passie voor financiën als wij. Dat snappen we best en daarom willen wij helpen. Onze financieel coaches ontzorgen daarom onze klanten volledig op het gebied van hypotheken. Op ons hoofdkantoor in Hoorn werken zo’n 20 medewerkers en we hebben financieel coaches door heel Nederland. Zo is er altijd wel iemand bij jou in de buurt om je te helpen met het verbeteren van jouw financiële situatie.

ABN AMRO Budget (incl. huisbank en duurzaamheid)
0,86%
Venn Hypotheken Venn Hypotheken
0,88%
Woonnu Energielabel A
0,88%
ABN AMRO 0,86%
Venn Hypotheken 0,88%
Woonnu 0,88%

Bekijk het overzicht

Écht onafhankelijk advies

Onze financieel coaches zijn 100% onafhankelijk en werken altijd in jouw belang. Door een uitgebreide vergelijking te maken van vrijwel alle aanbieders op de markt, kan jouw financieel coach zoeken naar de voorwaarden en hypotheekrente die aansluiten bij jouw situatie. 

Zo kijkt jouw financieel coach naar je wensen voor de korte of lange termijn, de risico’s die je wilt nemen en je financiële situatie. Zo weet je zeker dat je écht de best passende hypotheek hebt voor jouw situatie. Meer weten? Download onze dienstverleningsdocumenten.

Dienstverleningsdocument hypotheken

Dienstverleningsdocument vermogensopbouw

Dienstverleningsdocument risico’s afdekken

Bekijk het overzicht

Duidelijke all-in tarieven

Bij Finzie weten we dat hypotheekadvies niet zo duur hoeft te zijn. Daarom bieden wij al voor € 1.499,- hypotheekadvies aan. Dit is all-in persoonlijk hypotheekadvies. Dat betekent dat jij persoonlijk contact hebt met een financieel coach, waar en wanneer jij dat wilt. Jouw financieel coach weet precies wat wel en niet kan in jouw situatie en zoekt naar de perfecte hypotheek en de juiste verzekeringen. Ook weet je van te voren wat jij gaat betalen, zodat je achteraf geen verrassingen op de factuur tegenkomt. 

Eerste hypotheek

Totaal € 1.499
Waarvan advies € 899
Waarvan bemiddeling (incl. verzekeringen) € 500

Maatwerk toeslag*

Meestal niet meer dan € 300
Advies per uur € 100

* Soms kost een hypotheekadvies meer tijd doordat je zelfstandig ondernemer bent, of bijvoorbeeld gaat scheiden. Meestal kost dit niet meer dan 3 uur.

Je financieel coach vertelt je van tevoren waar je aan toe bent op basis van jouw persoonlijke situatie.

Volgende hypotheek

Totaal € 1.999
Waarvan advies € 1.299
Waarvan bemiddeling (incl. alle verzekeringen) € 600
Bereken je hypotheek

In 3 kliks weet je wat je maximaal kunt lenen

Doe de maximale hypotheek berekening

Bereken je hypotheek Bereken nu

Finzie helden gezocht

Heb jij ook een passie voor financiële dienstverlening en wil jij helpen aan het bouwen en ontwikkelen van het advies van de toekomst? Bekijk dan onze vacatures!

Didi Huisman 300x300 foto
Stefan Keijdener financieel coach Finzie
Jeremy van Aalst financieel coach Finzie
Jeltsje Posthuma klein
Dennis Karté financieel coach Finzie
Rob Hermans financieel coach Finzie
Jitske Dijkstra financieel coach Finzie
Martin Giethoorn financieel coach Finzie
Niven van Samson financieel coach Finzie
Martin Giethoorn financieel coach Finzie
Rob Hermans financieel coach Finzie
Stefan Keijdener financieel coach Finzie
Roy Hilvers klein
Fred Berg financieel coach Finzie
Doe de test Alle vacatures
Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak