Waar wij in geloven

Bij Finzie geloven wij dat mensen gelukkiger zijn wanneer zij hun geldzaken op orde hebben. Veel mensen vinden financiën saai en schuiven de administratie voor zich uit. Bij Finzie zijn financiën onze passie. Dat doen wij het liefst zo efficiënt mogelijk, zodat we jou een scherpe prijs kunnen bieden voor onze dienst. Door gebruik te maken van slimme technieken hebben onze financieel coaches meer tijd voor jou. Zo kunnen zij het beste en meest persoonlijke financiële advies geven voor een scherpe prijs

Wie zijn wij

Finzie is een organisatie met mensen die een passie hebben voor financiële zaken zoals hypotheken en verzekeringen. Bij Finzie willen wij onze klanten graag ontzorgen op het gebied van geld. Veel mensen hebben niet zo’n grote passie voor financiën als wij. Dat snappen we best en daarom willen wij helpen. Onze financieel coaches ontzorgen daarom onze klanten volledig op het gebied van hypotheken. Op ons hoofdkantoor in Hoorn werken zo’n 20 medewerkers en we hebben financieel coaches door heel Nederland. Zo is er altijd wel iemand bij jou in de buurt om je te helpen met het verbeteren van jouw financiële situatie.

Finzie plant een boom

Bij Finzie vinden we duurzaamheid heel belangrijk en daarom werkt Finzie samen Trees for All. Om ook een maatschappelijke bijdrage te leveren aan een beter klimaat en om onze CO2 uitstoot te compenseren, plant Finzie voor iedere nieuwe klant een boom. Lees hier meer.


Duidelijke all-in tarieven

Bij Finzie weten we dat hypotheekadvies niet zo duur hoeft te zijn. Daarom bieden wij al voor € 1.499,- hypotheekadvies aan. Dit is all-in persoonlijk hypotheekadvies. Dat betekent dat jij persoonlijk contact hebt met een financieel coach, waar en wanneer jij dat wilt. Jouw financieel coach weet precies wat wel en niet kan in jouw situatie en zoekt naar de perfecte hypotheek en de juiste verzekeringen. Ook weet je van te voren wat jij gaat betalen, zodat je achteraf geen verrassingen op de factuur tegenkomt.

Eerste hypotheek

Totaal € 1.499
Waarvan advies € 999
Waarvan bemiddeling (incl. verzekeringen) € 500

Maatwerk toeslag*

Meestal niet meer dan € 300
Advies per uur € 100

* Soms kost een hypotheekadvies meer tijd doordat je zelfstandig ondernemer bent, of bijvoorbeeld gaat scheiden. Meestal kost dit niet meer dan 3 uur.

Je financieel coach vertelt je van tevoren waar je aan toe bent op basis van jouw persoonlijke situatie.

Volgende hypotheek

Totaal € 1.999
Waarvan advies € 1.399
Waarvan bemiddeling (incl. alle verzekeringen) € 600
Bereken je hypotheek

In 3 kliks weet je wat je maximaal kunt lenen

Doe de maximale hypotheek berekening

Bereken je hypotheek

Finzie helden gezocht

Heb jij ook een passie voor financiële dienstverlening en wil jij helpen aan het bouwen en ontwikkelen van het advies van de toekomst? Bekijk dan onze vacatures!

 

Hoe Finzie ben jij? Bekijk vacatures
Humbert Noslin financieel coach Finzie
Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak