Stop met te veel betalen en sluit je hypotheek over

Ben jij degene die nog steeds te veel hypotheekrente betaalt? Grote kans dat je kan besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten. Dus wacht niet langer en bekijk je mogelijkheden. Een financieel coach van Finzie helpt je graag en kan op basis van jouw persoonlijke situatie berekenen óf en hoeveel jij kan besparen.

Maak een afspraak

Sluit je hypotheek sowieso voordelig over via Finzie

Als je je hypotheek wil oversluiten krijg je te maken met advieskosten. Je kan je hypotheek namelijk niet oversluiten zonder een advies. Je hypotheek oversluiten is dus niet gratis, maar via Finzie wel heel voordelig. Wij vinden namelijk dat hypotheekadvies goed moet zijn, maar ook betaalbaar moet blijven. Daarom hanteren wij een van de laagste adviestarieven in de markt en ben jij voor het oversluiten van je hypotheek sowieso voordelig uit. Waarom zou je meer betalen?

Combineer oversluiten met verduurzamen

Betaal je behalve te veel aan je hypotheek ook te veel aan je energierekening? Denk dan eens na over het verduurzamen van je woning. Wek bijvoorbeeld je eigen energie op met zonnepanelen. En heb je een oudere woning? Dan kan je waarschijnlijk veel winst behalen met goede isolatie. En als je je hypotheek dan toch oversluit, kan je de verduurzaming van je woning wellicht meenemen in je nieuwe hypotheek. Wel zo handig!

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak