Zo werkt schade melden bij RISK

Heb je je verzekeringen via Finzie afgesloten bij RISK en heb je schade? Dan kan je de schade eenvoudig online doorgeven. Na het doorgeven van de schade, worden deze samen met de dekking van je polis beoordeelt door RISK. Dit gebeurt op basis van de stukken die jij aanlevert. Soms zijn de aangeleverde stukken niet voldoende en is er extra informatie nodig of wordt er een expert ingeschakeld.

Zodra de informatie compleet is, gaat RISK over tot de afwikkeling van de schade. Dit kan op twee manieren: een betaling of het inschakelen van een hersteller. Je wordt tijdens de afwikkeling op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Online schade melden

Zo werkt schade melden bij Deck

Heb je zelf, online een verzekeringspakket afgesloten bij Deck? En heb je schade? Dan kan je dit met één druk op de knop je online melden. Kom je er niet uit? Dan kan je contact opnemen met Deck via WhatsApp, e-mail of bellen. Deck is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur op 020-2621110. Via WhatsApp is Deck bereikbaar op 06-82659834 en via e-mail op service@deck.nl.

Online schade melden
Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak