Verzeker alleen wat je zelf niet kan dragen

Deck x Finzie

Heb jij weinig schade en kan je kleine schades zoals een kapotte zonnebril of telefoon zelf dragen? Dan betaal je nu waarschijnlijk te veel en kan je flink besparen op je premie. Daarom werkt Finzie nu ook samen met Deck. Een unieke verzekeraar die teruggaat naar de basis van verzekeren. Door te kiezen voor een hoger eigen risico en alleen grote pech die je écht niet zelf kan of wil betalen te verzekeren, krijg je bij Deck een lage premie en kan je tot wel 50% besparen.

Bereken je premie

Al je verzekeringen op één plek

Gus op telefoonWel zo handig! Zo heb je één nummer en partij waar je mee te maken hebt. En in ‘Mijn Deck’ het complete overzicht van je verzekeringen. Het standaardpakket bestaat uit:

Een inboedelverzekering: hiermee zijn al je spullen in huis verzekerd tegen schade door o.a. brand, diefstal of lekkage.
Een aansprakelijkheidsverzekering: met deze verzekering is de schade gedekt als je iemand verwondt of iemands spullen beschadigd.
Een opstalverzekering: deze verzekering vergoedt de schade aan je koophuis.
Een doorlopende reisverzekering: hiermee ben je tijdens je vakantie doorlopend verzekerd bij diefstal of een ongeval.

Je kan het pakket makkelijk uitbreiden met een of meerdere autoverzekeringen, een rechtsbijstandsverzekering, motor- of een scooterverzekering. Hoe meer verzekeringen je in een pakket afsluit, hoe groter het voordeel.


Het eenvoudig afsluiten van een verzekeringspakket

Via de website van Deck kan je binnen enkele minuten een vrijblijvende premieberekening maken op basis van de door jou ingevulde gegevens. Deck maakt gebruik van slimme technologie die daarmee een nauwkeurige premie berekend voor jouw situatie. Vervolgens kan je het verzekeringspakket eenvoudig, direct online afsluiten. En heb je ergens anders nog verzekeringen lopen? Dan regelt Deck de overstap via de gratis overstapservice.

Verzekeringspakket afsluiten

Voordelen van één verzekeringspakket

Al je verzekeringen in één pakket biedt veel voordelen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

  • Alles onder één dak: één partij waar je alles mee regelt en een compleet overzicht in ‘Mijn Deck’ van je verzekeringen.
  • Hoe meer verzekeringen in één pakket, hoe meer stapelkorting je krijgt.

Waarom biedt Deck zo’n lage premie?

Deck doet er alles aan om de premie zo laag mogelijk te houden. Hiervoor hanteren zij drie uitgangspunten:

  1. Al je verzekeringen onder één dak: niet alleen handig, maar dit levert ook een scherpe premie op.
  2. Een eigen risico van € 500, € 750 of € 1.000: je verzekert bij Deck alleen de schade die je niet kan dragen. Hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie.
  3. Deck herstelt waar dat kan: door in plaats van geld over te maken de schade te herstellen, neemt Deck het werk van jou uit handen en hebben veel-claimers en fraudeurs geen kans.

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak