Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag over hypotheken of verandert er iets in jouw levenssituatie? Wij hebben de veelgestelde vragen alvast voor je op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 088-7663838.

Vragen over hypotheken

Wil je meer weten over een nieuwe of je huidige hypotheek? Zoek je specifieke informatie over hypotheken en alles wat daarbij komt kijken? Wij helpen je graag verder. Er is namelijk vaak meer mogelijk dan je denkt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hypotheek met steun van ouders, het afsluiten een starterslening, het financieren van een verbouwing of het benutten van overwaarde voor de oude dag? 

Wij hebben de informatie die je zoekt, ongeacht je leeftijd en situatie. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om jouw vraag aan een financieel coach te stellen. Onze coaches kennen de mogelijkheden, vergelijken meer dan 30 aanbieders van hypotheken voor je en zijn 100% onafhankelijk.

Vragen over verschillende hypotheekvormen

Welke hypotheekvorm jij kiest hangt volledig af van je situatie. Sluit je voor het eerst een hypotheek af? Dan is dat meestal een annuïteitenhypotheek of lineaire hypotheek, omdat de rente dan fiscaal aftrekbaar is.

Heb je al een hypotheek? Dan heb je mogelijk nog een andere hypotheekvorm, zoals een aflossingsvrije hypotheek, belegging- of spaarhypotheek. Is die hypotheek afgesloten voor 2013? Dan mag je die hypotheek meestal meenemen naar een nieuwe woning. In dat geval is de rente ook voor die hypotheekvormen nog fiscaal aftrekbaar.

In onze veelgestelde vragen over hypotheken vind je alle hypotheekvormen op een rij. Als je hier vervolgens meer over wilt weten kun je jouw situatie bespreken met een financieel coach, die je meer informatie geeft en helpt om de voor jou beste hypotheek af te sluiten. 

Vragen over alle soorten verzekeringen

Er zijn verzekeringen die verplicht zijn, als je bijvoorbeeld een woning of auto hebt, en verzekeringen die je zelf graag afsluit om het risico in een noodgeval te beperken. 

Welke verzekeringen heb jij nodig? Bij welke aanbieder? Hoe beperk je de kosten? Bij Finzie kun je terecht voor de meest uiteenlopende verzekeringen. Van autoverzekering en reisverzekering tot arbeidsongeschiktheidsverzekering: Finzie bemiddelt in bijna alle verzekeringen en vergelijkt voortdurend meer dan 30 aanbieders om voor jou de beste optie te zoeken. Wij werken met een transparant vast tarief in plaats van provisies en houden daarmee jouw premie laag. 

Neem voor meer informatie contact op met de financieel coach bij jou in de buurt. 

Vragen over sparen

Bij Finzie kun je naast hypotheken en verzekeren ook terecht voor een spaarrekening. Als onafhankelijke organisatie vergelijken we voor jou vele aanbieders. Zoek jij een spaarrekening die bij je past? Lees dan onze veelgestelde vragen over sparen en vraag onze financieel coaches naar de mogelijkheden over sparen. Zo kun je bij een partij terecht voor hypotheken, verzekeringen en sparen. Wel zo overzichtelijk!

Op dit moment vergelijken we alleen vrij opneembare spaarrekeningen zonder beperkende voorwaarden die onder het Nederlandse en/of Europese depositogarantiestelsel vallen. In de toekomst komen hier spaardeposito’s bij. 

Verandert jouw situatie?

Het leven zit vol leuke en minder leuke gebeurtenissen. Vooruitkijken kan geen kwaad en mocht je in een nieuwe levenssituatie terecht komen, dan helpen we je graag verder. Misschien ben of word je zzp’er of ga je (over enkele jaren) met pensioen. Wat betekent dat voor jou?

Misschien krijg je te maken met een scheiding, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of zelfs overlijden. Wat betekenen deze situaties voor je hypotheek, hoe kun je je verzekeren? Je leest het in onze veelgestelde vragen over levenssituaties. Voor meer informatie kun je terecht bij een financieel coach bij jou in de buurt

 

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak