Onze formule werkt voor jou en je klanten

Het idee achter onze vernieuwende franchiseformule is eenvoudig. We geven klanten het financieel advies waar ze écht op zitten te wachten. Dat doen we op een makkelijke, toegankelijke en vooral slimme manier. We houden de kosten laag en we bouwen constant aan een goede relatie met onze klanten. We blijven contact houden om ze niet alleen nu, maar ook in de toekomst uitstekend van dienst te zijn. Dit doen we met onze Best Uit Garantie.

 

Direct kennismaken

Van adviseur naar ondernemer

Werk jij al langer als hypotheekadviseur en begint het te kriebelen? Wil je een eigen bedrijf starten en jezelf ontwikkelen als ondernemer, maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees in onze whitepaper welke eigenschappen een ondernemer heeft en welke stappen je moet zetten om als adviseur een eigen onderneming te starten!

Download de whitepaper

Wetenschappelijk onderbouwde formule

Onze franchiseformule stelt klanten centraal. Onze formule is opgezet aan de hand van inzichten uit de consumentenpsychologie en neurologisch onderzoek.

Uit deze onderzoeken blijkt dat klanten enthousiast worden van gemak en lage kosten. Zij zitten niet te wachten op teveel informatie of ingewikkelde en dure provisiestructuren. En bovenal: een klant verwacht authenticiteit, creativiteit en onafhankelijkheid van zijn adviseur. Daarom werken wij provisieloos. En door efficiënt te werken hebben onze adviseurs alle ruimte om de klant écht van dienst te zijn.

Wat jij klanten biedt

Voor onze klanten zit de kracht van onze formule in de combinatie van slimme technologie, eigentijdse adviseurs en het Finzie Serviceteam.

Met Finzie bied jij jouw klanten voordelig en efficiënt hypotheekadvies al voor € 1.399,- all-in. Dit is in het eerste jaar inclusief Best Uit Garantie, de slimme dienst van Finzie waarmee wij continu voor onze klanten checken of zij de beste hypotheek en verzekeringsdeal hebben. We checken maandelijks of alle financiële producten nog aansluiten bij de persoonlijke situatie én kijken of wisselen van aanbieder voordeliger uitpakt. Hierdoor zijn onze klanten altijd het Best Uit.

Onze financieel coaches zijn 100% onafhankelijk en werken altijd in het belang van de klant. We hebben alle provisies uit de verzekeringen gehaald en ontvangen alleen van klanten een vergoeding voor onze dienstverlening.

Moderne adviseurs

Moderne adviseurs

Adviseurs die net als jij het belang van klanten voor alles zetten. Samen met ons durf jij deze nieuwe weg in te slaan. Kunnen we op je rekenen?

Slimme techniek

Slimme techniek

Door slim gebruik te maken van (big)data blijf je op de hoogte van belangrijke momenten in het leven van je klanten. Zo weet je altijd waardevolle contactmomenten te creëren.

Centraal serviceteam

Centraal serviceteam

Ons serviceteam neemt al jouw papier- en uitzoekwerk uit handen. Daardoor kun jij je volledig richten op je klanten en hen helpen met het beste financiële advies.

Ontdekken hoe Finzie jij bent?

Finzie is de formule die mensen gelukkiger laat leven door hun grote en kleine geldzaken continu te optimaliseren. En dat tegen ongekend lage kosten. Is dat iets waarvoor jij elke dag de deur van je eigen bedrijf fluitend open wil doen? Doe de test en ontdek of we bij elkaar passen.

Doe de test

Wil jij kennis met ons maken?

Maak dan een afspraak met Geoffrey Bergh of Marco den Boer. Zij kunnen je alles vertellen over de kansen die onze formule jou biedt. 

Dit zijn de Finzie superhelden

Heb jij ook een passie voor de financiële dienstverlening en wil jij samen met ons bouwen aan het advies van de toekomst? 

Mijn Finzie
Maak een gratis afspraak