Onze formule werkt voor jou en je klanten

Het idee achter onze vernieuwende franchiseformule is eenvoudig. We geven klanten het financieel advies waar ze écht op zitten te wachten. Dat doen we op een makkelijke, toegankelijke en vooral slimme manier. We houden de kosten laag en we bouwen constant aan een goede relatie met onze klanten. We blijven contact houden om ze niet alleen nu, maar ook in de toekomst uitstekend van dienst te zijn.

Direct kennismaken

Werk jij al langer als financieel adviseur en begint het te kriebelen? Wil je een eigen bedrijf starten en jezelf ontwikkelen als ondernemer, maar weet je niet waar je moet beginnen? Als Franchisenemer bij Finzie krijg je de support die je nodig hebt. Allereerst een sterk aanbod voor je klanten, in prijs, voorwaarden en service. En alle support voor jou als ondernemer. Zodat jij alle aandacht op je klanten kunt richten.

Jerry Muller was de eerste financieel coach bij Finzie en maakte samen met het hoofdkantoor in Hoorn de snelle ontwikkelingen door. In maart 2020 opende Jerry zijn tweede Finzie vestiging in Utrecht. Lees het succesverhaal van Jerry hier.

Van adviseur naar ondernemer


Wat bieden we jou?

Wij zetten hoog in op moderne technologie en dat geeft jou als financieel adviseur en je klanten veel gemak en overzicht. Een volgsysteem waarin je precies ziet wanneer jouw klanten om aandacht vraagt, een app waarin de klanten precies ziet of hij het Beste Uit is. Het zijn maar een paar voorbeelden.

Daarnaast kun je rekenen op marketingondersteuning met een professionele uitstraling. Je maakt immers deel uit van een sterke formule met coaches (franchisenemers) door heel Nederland.

Vanuit het hoofdkantoor krijg je belangrijke support. Zoals van ons Serviceteam, dat je helpt bij de bemiddeling van het dossier voor de klanten. Daarnaast werken we vanuit ons hoofdkantoor voortdurend aan het uitbreiden en verbeteren van de propositie voor jou en je klanten.

Wij vragen geen entree kosten. Dat maakt het makkelijker voor jou om de stap te nemen en te ervaren hoe het is om te werken met een professionele, moderne partij.

Wat jij klanten biedt

Voor onze klanten zit de kracht van onze formule in de combinatie van slimme technologie, eigentijdse adviseurs en het Finzie Serviceteam.

Met Finzie bied jij jouw klanten voordelig en efficiënt hypotheekadvies al voor € 1.499,- all-in. Ook bied jij jouw klanten aantrekkelijke producten en diensten met Finzie Voordeel en houden wij continu in de gaten of klanten nog de beste hypotheek hebben. We checken maandelijks of de financiële producten nog aansluiten bij de persoonlijke situatie én kijken of wisselen van aanbieder voordeliger uitpakt.

Onze financieel coaches zijn 100% onafhankelijk en werken altijd in het belang van de klant.

Moderne adviseurs

Moderne adviseurs

Adviseurs die net als jij het belang van klanten voor alles zetten. Samen met ons durf jij deze nieuwe weg in te slaan. Kunnen we op je rekenen?

Slimme techniek

Slimme techniek

Door slim gebruik te maken van (big)data blijf je op de hoogte van belangrijke momenten in het leven van je klanten. Zo weet je altijd waardevolle contactmomenten te creëren.

Centraal serviceteam

Centraal serviceteam

Ons serviceteam neemt al jouw papier- en uitzoekwerk uit handen. Daardoor kun jij je volledig richten op je klanten en hen helpen met het beste financiële advies.

Iets voor jou?

Finzie is de formule die mensen gelukkiger laat leven door hun grote en kleine geldzaken continu te optimaliseren. En dat tegen ongekend lage kosten. Is dat iets waarvoor jij elke dag de deur van je eigen bedrijf fluitend open wil doen? Doe de check en ontdek of we bij elkaar passen.

Doe de check

Wil jij kennis met ons maken?

Maak dan een afspraak met Marco den Boer. Hij vertelt je alles over de kansen die onze formule jou biedt. 

Dit zijn de Finzie superhelden

Heb jij ook een passie voor de financiële dienstverlening en wil jij samen met ons bouwen aan het advies van de toekomst?

Maurice Cuvelier financieel coach Finzie
Coach Mieke Pannekoek 2022 klein
André de Korte financieel coach Finzie
Henry Bos financieel coach Finzie
Henry Bos financieel coach Finzie
Bas Hijne financieel coach Finzie
Rick Heijne 300x300
Humbert Noslin financieel coach Finzie
Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak