Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer info

Spring naar inhoud
  • Advies op maat vanaf 1399,-
  • Gesprek op locatie, bij je thuis of via webcam
  • Eerste gesprek is gratis en vrijblijvend
Maak een gratis afspraak

Verduurzamen

met Finzie

Verduurzamen doe je samen met Finzie

  • Besparen door te verduurzamen
  • Verduurzamen op jouw manier
  • Tot 106% lenen voor energiebesparende maatregelen
Maak een gratis afspraak

Best uit garantie

Droomhuis gevonden? Denk ook na over duurzaamheid!

Wanneer je jouw droomhuis hebt gevonden dan wil je natuurlijk maar één ding: zo snel mogelijk de hypotheek rond krijgen. Door alle hectiek schiet het nadenken over het verduurzamen van jouw nieuwe woning er dan wel eens bij in. Toch is dit juist het moment om erover na te denken! Want het is misschien wel mogelijk om de kosten voor energiebesparende maatregelen mee te nemen in jouw nieuwe hypotheek. Jouw financieel coach kan je hier alles over vertellen!


Vind een coach

Zonnepanelen via Finzie

Het aanbod zonnepanelen is groot! Je ziet door al die panelen de zon haast niet meer. Bij Finzie hebben we al dat uitzoekwerk al voor je gedaan. Wij werken met zonnepanelen van Sunpower. Sunpower geeft 25 jaar garantie en de zonnepanelen hebben een verwachte levensduur van maar liefst 40 jaar!  Dat is in de meeste gevallen veel meer dan de terugverdientijd! Zo maak je winst voor het milieu en jouw portemonnee!

Als je zonnepanelen koopt via Finzie, dan wordt alles voor je geregeld. Jouw Finzie coach ontzorgt jou volledig! Van de financiering tot de plaatsing van de zonnepanelen. Zelfs de BTW teruggave wordt voor je geregeld. Jij kunt dus zorgeloos genieten van je zelf opgewekte zonne-energie!

Energiebesparende maatregelen (mee)financieren


Wanneer je jouw huis wilt verduurzamen, dan zijn er verschillende energiebesparende maatregelen die je kunt nemen. Maar hoe ga je dat betalen? Koop je een nieuw huis dan kun je deze maatregelen bijvoorbeeld meenemen in je financiering. Je kunt namelijk tot 106% van de woningwaarde lenen als je jouw huis energiezuiniger maakt. Maar er zijn meer mogelijkheden om energiebesparende maatregelen te financieren. We vertellen je er alles over in onze blog.


Lees de blog

Alle mogelijkheden van verduurzamen op een rij

Zonnepanelen op het dak door Energie door Finzie verduurzamen

Het is sowieso slim om te kijken naar de mogelijkheden om jouw woning te verduurzamen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een warmtepomp, dak-, vloer- of spouwmuurisolatie of het plaatsen van zonnepanelen. Welke energiebesparende maatregelen zijn er en wat zijn nou eigenlijk alle voordelen? We hebben het voor je op een rij gezet. 


Lees de blog

Wil jij meer informatie over het verduurzamen van je woning? Onze financieel coaches bespreken graag de mogelijkheden met je!

Neem contact met mij op

Binnen 24 uur reactie

Bezig met versturen...