Profiteer van de lage rente: sluit je hypotheek over!

Profiteer van de lage renteDe hypotheekrente is inmiddels al een lange tijd historisch laag. De afgelopen periode is de rente wel iets gestegen, maar naar verwachting blijft de rente (ondanks de lichte stijging) ook de komende tijd nog extreem laag. Later dit jaar zou daar zomaar eens verandering in kunnen komen, dus wil je nog profiteren van de lage rente? Dan is dit hét moment om je hypotheek over te sluiten.

Wacht niet te lang en profiteer nu nog

Heb je je hypotheek nog niet overgesloten? Maar overweeg je dit wel te doen? Dan is dit dus hét moment! Wacht niet tot de rente verder stijgt, maar profiteer nu nog van de lage rente en bespaar op je maandlasten. Maak alvast een berekening en kom er achter of oversluiten in jouw situatie interessant is.

Wanneer is oversluiten interessant?

Betaal je meer rente over je hypotheek dan de huidige rente? Dan is de kans groot dat het oversluiten van je hypotheek voordeel oplevert. Door je hypotheek over te sluiten naar een geldverstrekker met een lagere rente, kan je in veel gevallen flink besparen op je maandlasten. Of oversluiten voor jou ook interessant is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Een financieel coach van Finzie berekent graag óf en hoeveel jij kan besparen.

Lees ook: ‘Bespaar op je maandlasten en sluit je hypotheek over’

Betaal niet te veel!

Als je je hypotheek gaat oversluiten krijg je te maken met aantal bijkomende kosten waaronder advieskosten. Je kan je hypotheek namelijk niet zelf oversluiten, je hebt hier altijd een adviseur bij nodig. Het oversluiten van je hypotheek is dus niet gratis, maar via Finzie wel heel voordelig.

Finzie vindt dat hypotheekadvies goed moet zijn, maar ook betaalbaar moet blijven. Daarom hanteren wij een van de laagste adviestarieven in de markt en ben jij voor het oversluiten van je hypotheek sowieso voordelig uit. Dus profiteer nu nog en betaal niet te veel!

Maak een afspraak

Ben je benieuwd of oversluiten in jouw situatie financieel voordeel oplevert en hoeveel? De financieel coaches van Finzie staan voor je klaar. Maak een afspraak bij een financieel coach bij jou in de buurt en bespreek je mogelijkheden in een kosteloos eerste gesprek.

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak