Hypotheekadvies zonder dat je de deur uit moet? Dat kan! Bij Finzie maken wij het je graag makkelijk. Daarom kun je bij ons zoals altijd een afspraak maken voor een online hypotheekgesprek. maak hier een afspraak
Melding sluiten

Slim: gratis energiecheck voor je huis

Besparen
Finzie   |  

energiecheck energieadvies rapport

Wil jij je huis comfortabeler maken? Minder koud? Je energierekening omlaag brengen? Dan overweeg je waarschijnlijk om je huis te verduurzamen, maar waar te beginnen? In ons gratis energieadvies rapport krijg je in een keer antwoord op al je vragen en staat alles overzichtelijk op een rij. Op maat, voor jouw huis.

Wat kost energiebesparing en wat brengt het op?

Het energieadvies rapport zet al jouw mogelijkheden om energie te besparen door je huis te verduurzamen naast elkaar op een rij. Per mogelijkheid staat duidelijk aangegeven wat het je ongeveer kost en wat het opbrengt. Die opbrengst staat weergegeven in o.a. m3, CO2 uitstoot en natuurlijk in euro’s. Ook zie je hoe lang het ongeveer duurt om de kosten terug te verdienen en je leest direct wat de besparing is op je energierekening.

Dit lees je in het energieadvies rapport van jouw huis

In het energieadvies rapport lees je wat mogelijkheden voor jouw huis zijn om te verduurzamen. Hierin staat een beschrijving, de kosten en de opbrengsten van:

  • Dakisolatie
  • Vloer- en bodemisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Zonneboiler
  • HR++ isolatieglas
  • CV-Ketel

 

Wil je ook meer weten over zonnepanelen?

Wil je ook meer weten over de opbrengst en kosten van zonnepanelen? Dan kun je ook een gratis Dakscan laten maken. Hoeveel je precies kunt besparen hangt af van het type zonnepaneel, hoeveel zon er op je dak schijnt en hoeveel energie je verbruikt. Een financieel coach van Finzie helpt je verder met deze berekening. Hij of zij kan je ook helpen met de financiering. En heeft een uniek aanbod met kwalitatief sterke zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Als je dat wil kun je alles in één keer regelen. 

Verbeter je energielabel. Verbeter je huis.

Als jij je huis voor 2015 hebt gekocht heb je een voorlopig energielabel gekregen. Bij de verkoop van je huis moet je een definitief energielabel hebben (kosten: enkele tientjes). Dat label bepaalt mede de verkoopwaarde van je huis. In het energieadvies rapport staat precies welk (voorlopig) energielabel je hebt en hoe je dat kunt verbeteren door slimme keuzes te maken bij het verduurzamen van je huis.

Hoe kom je aan een gratis energieadvies rapport?

Finzie heeft financieel coaches door heel Nederland die voor jou een gratis energieadvies rapport en/of dakscan kunnen maken. Je kunt die dan rustig bespreken en al je vragen stellen. Zoals hoe snel je dit kunt terugverdienen, waar je meer informatie kunt vinden over mogelijke subsidies en  of je je investering eventueel kunt meefinancieren in je hypotheek.

Meer weten en een gratis energieadvies rapport en/of dakscan laten maken? Maak dan hier een afspraak met een financieel coach in jouw buurt.

Mijn Finzie
Maak een gratis afspraak