De voordelen van Finzie op een rij

De voordelen van FinzieAls klant van Finzie ben je sowieso voordelig uit. Zo hanteert Finzie onder andere een van de laagste adviestarieven in de markt, maar er is meer! Wij hebben de voordelen van Finzie voor je op een rijtje gezet.

Persoonlijk en betaalbaar hypotheekadvies

Bij Finzie vinden we dat hypotheekadvies goed en persoonlijk moet zijn, maar we vinden ook dat het betaalbaar moet blijven. Daarom hanteren wij een van de laagste adviestarieven in de markt. Zo ben jij voor het afsluiten en oversluiten van je hypotheek bij Finzie sowieso voordelig uit. Je bespaart namelijk al snel € 1.000,- euro aan advieskosten ten opzichte van andere adviseurs.

Behalve het scherpe tarief, levert Finzie ook voordeel op als het gaat om onafhankelijk hypotheekadvies. Onze financieel coaches zijn namelijk 100% onafhankelijk en vergelijken daarom vrijwel alle aanbieders in de markt. Zo weet jij zeker dat je niet te veel betaalt en de best passende hypotheek afsluit.

Een afspraak waar en wanneer jij wil

De financieel coaches van Finzie zitten verspreid over het hele land. Zit er bij jou in de buurt geen financieel coach? Dan is er altijd nog Ilse van Finzie die er voor zorgt dat jij voor online hypotheekadvies terecht kan bij een van onze coaches.

Een afspraak met een financieel coach kan plaatsvinden waar en wanneer jij wil: op kantoor, bij je thuis, via videobellen of telefonisch. Het eerste gesprek is altijd kosteloos.

We houden je geldzaken in de gaten

Ook na het afsluiten van je hypotheek ben je bij Finzie in goede handen en kan je met een gerust hart je financiële producten over laten aan je financieel coach. Jouw coach houdt je geldzaken namelijk kosteloos voor je in de gaten en denk hij of zij dat je kan besparen? Dan krijg je een seintje en maken we de overstap of aanpassing zo makkelijk mogelijk voor je.

De verduurzamen van je woning

Denk je na over het verduurzamen van je woning? Ook dan biedt Finzie voordelen. Alle financieel coaches van Finzie zijn namelijk gecertificeerd Adviseur Duurzaam Wonen en helpen je graag met de financiering van energiebesparende maatregelen zoals isolatie en zonnepanelen.

Daarnaast werkt Finzie samen met een partner voor zonnepanelen. Zij regelen de plaatsing van zonnepanelen van A tot Z, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Benieuwd of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen of hoeveel panelen er op jouw dak passen? Vraag dan naar een vrijblijvende dakscan bij je financieel coach.

Je verzekeringen via Finzie

Ook je verzekeringen regel je voordelig via Finzie. Je hebt hierbij twee keuzes: je verzekeringen regelen via jouw financieel coach of je verzekeringen zelf gemakkelijk online regelen.

Verzekeringen via je financieel coach
Wanneer je via Finzie een hypotheek afsluit of oversluit, kijkt jouw financieel coach sowieso naar je verzekeringen. Je coach brengt vervolgens een voorstel uit en als je hiermee akkoord bent, regelt jouw financieel coach dat je verzekeringen worden afgesloten.

Je verzekeringen zelf regelen 
Regel je je verzekeringen liever zelf? Of los van een hypotheekaanvraag? Dan kan dat ook. Finzie werkt hiervoor samen met Deck, een unieke verzekeraar die teruggaat naar de basis van verzekeren.

Je verzekeringen regelen via Deck is interessant als je weinig schade hebt en kleine schades zoals een kapotte zonnebril zelf kan en wil dragen. Je kan dan waarschijnlijk flink besparen op je premie door alleen grote pech te verzekeren en te kiezen voor een hoger eigen risico.

De slimme diensten van Finzie

Tot slot heeft Finzie een selectie aan slimme diensten die jou gemak en besparingen opleveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hulp bij de aankoop van een woning, een bouwkundige keuring, taxatieservice en een samenwerking met de Nationale Notaris. Wij hebben de beste deals al voor je uitgezocht, zodat je zeker weet dat je een goede deal afneemt en niet onnodig teveel betaalt.

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak