Besparen op je vaste lasten? Wij geven bespaartips

Stel is blij dat ze kunnen besparen op vaste lastenBesparen op vaste lasten willen we natuurlijk allemaal. Maar waar kun je allemaal op besparen? En hoe vergelijk je welke producten het beste bij je passen? Lees de bespaartips in deze blog.

Besparen op je energierekening

Heb jij je weleens verdiept in de kosten die je betaalt voor gas en elektriciteit? Vergelijken loont en kan je honderden euro’s per jaar opleveren. En dat voor hetzelfde gas en dezelfde elektriciteit! Makkelijk verdiend toch? We helpen je graag vergelijken met onze energievergelijker.

Een andere manier om op je energielasten te besparen, is het plaatsen van zonnepanelen. Dit vraagt wel om een investering vooraf. Een financieel coach van Finzie kan je helpen met het bepalen van het aantal zonnepanelen en werkt samen met een leverancier van zonnepanelen. Via je coach is het dus goed en makkelijk geregeld!

Ook voor een gratis energie adviesrapport kan je bij je coach terecht. Met het energie adviesrapport wordt gekeken hoe je je huis kunt verduurzamen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dubbelglas en isolatie. Er rolt gelijk een offerte uit en zo weet jij gelijk wat je moet investeren om te kunnen besparen. Ook dit kan je financieel coach voor je in gang zetten.

Besparen op je verzekeringen

Zeg eens eerlijk, wanneer heb jij voor het laatst naar je verzekeringen gekeken? De meeste mensen zoeken alleen hun polis op wanneer er iets aan de hand is. En als dan blijkt dat je niet goed verzekerd bent, ben je al te laat. Laat daarom jouw verzekeringen checken door een verzekeringsexpert. Zo voorkom je dat je dubbel verzekerd bent en weet je zeker dat de voorwaarden aansluiten op jouw wensen.

Wil je je verzekeringen kosteloos laten checken? Neem dan contact op met je financieel coach of met het Finzie verzekeringsteam op 088 – 766 38 38.

Besparen op internet, bellen en tv

Zoveel aanbieders, je ziet door de bomen het bos niet meer. En toch kun je waarschijnlijk besparen op je lasten voor internet, bellen en tv. Om het makkelijker voor je te maken hebben we een online vergelijker. Daarmee kan je precies zien of het voor jou voordelig is om over te stappen.

Besparen op je hypotheek

Je hypotheek is waarschijnlijk je grootste vaste uitgave per maand. Heel fijn dus als je hierop kunt besparen. De hypotheekrente is op dit moment laag dus het loont de moeite om samen met een financieel coach te kijken naar de mogelijkheden om over te sluiten. Ook als je nog niet zo lang in je huis woont, maar de waarde van je woning wel is gestegen kan je hypotheekrente soms omlaag. Het risico voor de bank dat je woning bij verkoop lager is dan je hypotheek, neemt namelijk af.

Neem contact op!

Hulp nodig met besparen? Een financieel coach van Finzie helpt je graag. Plan vandaag nog een afspraak in voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Dit kan zowel op kantoor, als thuis of online via de webcam.

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak