Besparen op internet, tv en bellen

Wie wil er niet besparen op internet, tv en bellen? Je kunt natuurlijk bij alle providers op de website kijken, maar je kunt er ook voor kiezen om snel alle providers in één keer te vergelijken. Wel zo handig! Met de vergelijker vind jij de goedkoopste aanbieder en stap je gemakkelijk over: je vergelijkt, kiest en sluit af.
Zo werkt het

Zorg dat je weet wat je nu per maand verbruikt. Bekijk je facturen zodat je een inschatting kunt maken wat voor abonnement je nodig hebt. Bel je bijvoorbeeld altijd mobiel en nooit met de vaste lijn? Dan heb je waarschijnlijk geen vaste telefonie nodig en dat scheelt weer in de kosten. Ook het aantal MB’s dat je mobiel verbruikt heeft soms een grote invloed op de kosten.

Vergelijken is heel makkelijk. Je vult je postcode, huisnummer en eventuele wensen in en de resultaten verschijnen op je scherm. Bij sommige aanbieders ontvang je ook een cadeau als je overstapt. Ook dit zie je terug in de vergelijker.

Heb je je keuze gemaakt? Dan kan je starten met afsluiten.

 

Waar kan je uit kiezen

  • Internet, TV en bellen: Al deze onderdelen bij één aanbieder. Dat is heel overzichtelijk. Je bent daarbij meestal ook goedkoper uit dan wanneer je bij verschillende aanbieders zit.
  • Internet en TV: Bel je vaak of altijd mobiel? Dan heb je waarschijnlijk geen vast telefoonabonnement meer nodig.
  • Internet en bellen: Ben je heel tevreden over je huidige televisie aanbieder? Dan kan je kiezen voor alleen internet en bellen.
  • Internet: Alleen internet vergelijken is ook mogelijk. Je kunt dan vergelijken op snelheid en prijs.

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak