Eigen haard is goud waard

Eigen Haard Is Goud Waard - TegeltjeDenk je steeds vaker na over verhuizen, omdat je huidige eigen woning niet meer naar je zin is? Bijvoorbeeld omdat je ruimte tekort komt of gewoon toe bent aan vernieuwing? Maar ben je nog wel blij met de plek waar je woont? Denk dan ook eens na over het verbouwen van je eigen huis. Verhuizen is in deze tijd niet makkelijk en je eigen haard is immers goud waard!

Veel huizenbezitters hebben overwaarde, dus jij waarschijnlijk ook. Wist je dat je je overwaarde ook kan gebruiken zonder dat je je woning hiervoor hoeft te verkopen? Je kan overwaarde namelijk ook inzetten voor een verbouwing of de verduurzaming van je huis. En dat komt goed uit als je woning wel wat verbetering kan gebruiken.

Benieuwd waar je overwaarde allemaal voor kan inzetten?

Overwaarde gebruiken

Oost west thuis best

Oost West Thuis Best - TegeltjeOoit ben je vast verliefd geworden op het huis waar je nu in woont. Misschien is deze verliefdheid overgewaaid of voldoet het niet meer helemaal aan je woonwensen. Een verbouwing kan er dan wellicht voor zorgen dat je opnieuw verliefd wordt op je eigen huis. Want hoe fijn is het als je van je huis je droomhuis kan maken? We zeggen niet voor niets ‘oost west thuis best’!

Er zijn verschillende mogelijkheden om een verbouwing te financieren. Meer weten?

Verbouwing financieren

Voor niets gaat de zon op

Voor Niets Gaat De Zon Op - TegeltjeBen je maandelijks veel geld kwijt aan energiekosten? En kan je huis wel wat energiebesparende maatregelen gebruiken? Denk er dan eens over na om je woning te verduurzamen. Een voorbeeld hiervan is het plaatsen van zonnepanelen. Met panelen op je dak kan je op een relatief makkelijke manier energie opwekken en daarmee besparen op je energierekening. Voor niets gaat de zon op!

Meer weten over het verduurzamen van je huis?

Huis verduurzamen

De voordelen van Finzie

  • Sowieso een van de laagste adviestarieven in de markt
  • Hypotheekadvies waar en wanneer jij dat wil
  • Kosteloos eerste gesprek
  • Altijd een financieel coach bij jou in de buurt
  • Dagelijkse check of je kunt besparen op je hypotheeklasten
  • Persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na het adviesSluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak