Weer vier nieuwe vestigingen bij Finzie!

Nieuwe Finzie vestigingen goedkoop hypotheekadvies

Finzie breidt uit met vier nieuwe vestigingen! In Doetinchem, Leeuwarden West, Utrecht Leidsche Rijn en Roermond kun je vanaf nu ook terecht voor het beste financiële advies tegen de scherpste prijs. De nieuwe coaches van Finzie beginnen vol enthousiasme. Zij geloven net als Finzie in het opbouwen van een goede klantrelatie door ook na het afsluiten van de hypotheek de beste financiële zorg te blijven geven.

Goed advies kan goedkoper!

Goed financieel advies hoeft echt niet duur te zijn! Veel partijen rekenen nog de hoofdprijs of er komen allerlei kosten bij. Consumenten kiezen er daarom steeds vaker voor om het zelf online te regelen. Soms gaat dat goed, maar door gebrek aan kennis en de juiste informatie, kan dat duur uitpakken. Rob Riegen start 1 juni in Utrecht Leidsche Rijn en hij snapt waarom consumenten goed advies nodig hebben. Rob: “Met alle faciliteiten die er nu rondom hypotheek en financiën zijn, wil je dat iemand met je meekijkt. Je moet wel de juiste informatie hebben om goede keuzes te kunnen maken.” Bij Finzie krijg je all-in hypotheekadvies al voor € 1.499,- .

Eerlijk en snel

Finzie is graag transparant. Zowel naar de klant als naar franchisenemers. Richard Sironde start op 1 juni in Doetinchem en heeft daarom ook voor Finzie gekozen. Richard: “Als er actie ondernomen moet worden, dan gebeurt het ook bij Finzie. Dat wil ik ook voor mijn klanten, want die vinden het ook prettig als ze snel geholpen worden. Daarbij wil je graag een langdurige klantrelatie opbouwen die eerlijk en oprecht is. Dat is wat ik in Finzie zie.”

Samen sta je sterker

“Ik heb nu een klantenbestand van zo’n 600 klanten en het wordt te groot,” vertelt Marcel van der Haring die op 15 mei start in Leeuwarden West. Hij is al jaren zelfstandig ondernemer en heeft voor Finzie gekozen omdat Finzie de zorg van zijn huidige portefeuille overneemt. “Alle wet- en regelgeving kan ik in mijn eentje bijna niet bijhouden. Ik heb daar ondersteuning bij nodig. De meeste formules zijn duur en voegen veel minder toe dan Finzie doet. Daarnaast is Finzie ook vernieuwend met de Best Uit Garantie. Dat spreekt mij enorm aan. De grote clubs lopen vaak achter op dit soort technologische ontwikkelingen en die wil ik wel kunnen aanbieden aan mijn huidige en nieuwe klanten.”

De Finzie franchise formule

Finzie biedt financieel adviseurs de mogelijkheid om tegen een laag tarief in te stappen en samen met Finzie een succesvolle formule én eigen bedrijf te bouwen.
Finzie neemt daarbij vrijwel alle ondersteunende werkzaamheden uit handen van de adviseur, zodat de adviseur alle tijd en ruimte heeft om te doen wat hij leuk vindt: uitstekend financieel advies geven.

Over Finzie

Finzie is een ambitieuze organisatie die alles in werk stelt om klanten het beste advies te geven waarmee ze doorlopend het beste uit zijn. Finzie is geen transactie gedreven organisatie, maar voorziet klanten van doorlopend advies omtrent alle geldzaken. Van hypotheekadvies, tot verzekeringen en spaargeld. Finzie gelooft dat mensen gelukkiger zijn wanneer hun geldzaken op orde zijn. Daarom neemt Finzie de zorg voor alle financiële zaken uit handen, zodat de klant zijn tijd kan besteden aan zaken die hij wel leuk vindt.

Per 1 juni 2018 zijn er 23 franchisenemers actief voor Finzie. Het doel is om binnen drie jaar te groeien naar 150 franchisenemers om zo voor landelijke dekking te zorgen en de hypotheekmarkt te veroveren.

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak