Ik ben Ilse

Wie is Ilse van Finzie?

Ik ben Ilse van Finzie en ik zorg ervoor dat jij voor persoonlijk hypotheekadvies terecht kan bij een financieel coach van Finzie. Samen kijken wij welke financieel coach het beste past bij jouw wensen en vervolgens plannen we een afspraak in. Deze afspraak kan fysiek, telefonisch of online via videobellen plaatsvinden waar en wanneer jij wil. Service en kwaliteit staan bij mij voorop en met onze slimme technologie houd ik jouw hypotheek in de gaten en geef ik je een seintje als je kan besparen.

Maak een afspraak

De voordelen van Finzie

 • 100% onafhankelijk hypotheekadvies: we vergelijken vrijwel alle hypotheekverstrekkers in de markt
 • Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend
 • Wij regelen je hypotheek van A tot Z
 • Een van de scherpste tarieven in de markt
 • Wij adviseren je ook over de betaalbaarheid bij minder leuke situaties
 • Finzie Voordeel biedt jou passend advies en aantrekkelijke diensten
 • Wij helpen je bij de verduurzaming van je woning

Contact


Dit is wat onze klanten over Finzie zeggen!

 

Bekijk alle reviews op advieskeuze.nl

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over hypotheekadvies bij Finzie? Wij hebben de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 088 – 766 3859.

Hoe ziet een (online) hypotheekgesprek eruit?

Tijdens het hypotheekgesprek bespreek je jouw situatie en wensen samen met je financieel coach. De financieel coaches van Finzie zijn 100% onafhankelijk en werken altijd in jouw belang. Jouw coach vergelijkt vrijwel alle aanbieders op de markt, zo weet je zeker dat je de best passende hypotheek afsluit. Na het eerste gesprek heb je al een globaal inzicht in wat je verantwoord kan lenen.

Voordat het eerste gesprek plaatsvindt, maken we een digitaal klantportaal voor je aan. Hierin kan je onder andere de details van je afspraak terugvinden, belangrijke informatie lezen en de benodigde documenten veilig aanleveren.

Een telefonisch of online hypotheekgesprek via videobellen ziet er eigenlijk hetzelfde uit als een fysieke afspraak. Het enige verschil is dat je jouw financieel coach volledig digitaal spreekt in plaats van fysiek. Handig, want dan kan jij het gesprek voeren waar en wanneer je wil. Uiteraard neemt jouw financieel coach net zoveel tijd voor je als bij een fysieke afspraak.

Om een online hypotheekgesprek via videobellen te kunnen voeren, heb je een laptop, smartphone of tablet met camera en microfoon en de link naar de online afspraak nodig. Deze link vind je in het klantportaal.

Kan ik alles voor hypotheek of verzekering op afstand regelen?

Ja, je kan samen met jouw financieel coach alles op afstand regelen. Finzie maakt gebruik van slimme systemen waardoor sowieso al veel online wordt afgehandeld. Wij maken het graag makkelijk en overzichtelijk voor je en helpen je bij vragen via onder andere e-mail, whatsapp en (video)bellen. 

Wat kost hypotheekadvies?

Zowel voor fysiek als online hypotheekadvies, hanteren wij twee tarieven: 

 • Het tarief vanaf € 1.499,- geldt voor starters 
 • Het tarief vanaf € 1.999,- geldt voor doorstromers en oversluiters 

 

Let op! Beide tarieven betreffen een vanaf prijs. In complexe gevallen is meerwerk/maatwerk nodig, waardoor het tarief hoger kan uitvallen.

Hoe bereid ik het hypotheekgesprek voor?

Het is slim om je (online) adviesgesprek goed voor te bereiden. Schrijf vooraf vragen op die je wil stellen en zet je wensen op een rij. Breng ook alvast je financiële plaatje in kaart. Zo kan je samen met je financieel coach gericht op zoek naar de hypotheek die het beste bij jouw situatie en wensen past.

Wat moet ik aanleveren voor het hypotheekgesprek?

Voorafgaand aan de afspraak, maken we een online klantportaal voor je aan. In dit portaal lever je de documenten aan die nodig zijn voor de hypotheekaanvraag. Denk hierbij aan salarisstroken, jaaropgaven, pensioenoverzichten, je verzekeringen en eventueel de gegevens van je huidige hypotheek. In jouw persoonlijke klantportaal kan je precies zien welke documenten nodig zijn. 

Hoe ziet het adviestraject bij de aankoop van een woning eruit?
 1. Het kennismakingsgesprek

Het adviestraject begint met een (online) kennismakingsgesprek met je financieel coach. Tijdens het gesprek krijg je een globaal inzicht in wat je maximaal en verantwoord kan lenen.

 1. Op huizenjacht

Zodra je weet wat je budget is, kan je gericht op huizenjacht. Heb je al een huis op het oog of heb je zelfs al een bod gedaan en is deze geaccepteerd? Dan volgt het tekenen van het voorlopig koopcontract. 

 1. De hypotheekaanvraag

Zodra je het voorlopig koopcontract hebt getekend, heb je doorgaans 6 weken de tijd om de financiering te regelen. Dit is dan ook het moment dat je jouw financieel coach de definitieve opdracht geeft. Jouw financieel coach werkt een persoonlijk hypotheekadvies uit en stemt dit met je af. Na akkoord stuurt je coach de hypotheekaanvraag naar de geldverstrekker en komt met een voorlopig voorstel. Als je deze goedkeurt ben je klaar voor de volgende stap.

 1. Documenten verzamelen

Nu is het tijd om de benodigde documenten voor de geldverstrekker aan te leveren. Dit doe je met hulp van ons Serviceteam. In het klantportaal kan je precies zien welke documenten nodig zijn en wat de status is van de hypotheekaanvraag. De geldverstrekker beoordeelt vervolgens jouw documenten en besluit op basis daarvan of er een bindende offerte wordt uitgebracht.

In sommige gevallen heeft de geldverstrekker aanvullende documenten nodig.

 1. De bindende offerte

Heb je de bindende offerte ontvangen? Dan moet deze door jou en de geldverstrekker worden getekend. Nog even geduld… het is bijna tijd om feest te vieren!

 1. Naar de notaris! 

Als alles is afgerond, is het tijd om de hypotheekakte te tekenen bij de notaris. Gefeliciteerd, het huis is nu helemaal van jou! 

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak