Persoonlijk hypotheekadvies voor een online prijs

Hypotheekadviesketen Finzie breidt per 1 juli 2018 weer uit met 2 vestigingen! In Amsterdam-Zuidoost en Joure kunnen mensen nu ook terecht voor persoonlijk hypotheekadvies tegen online prijzen. Mensen denken dat ze goedkoper uit zijn wanneer zij online hun hypotheek afsluiten en zien de risico’s die ze daarbij nemen niet. Goed advies loont en hoeft niet duurder te zijn dan wanneer je het online zelf doet! Dat bewijzen ook Wayne Jansen, Angela Teunissen en Arjan de Boer met hun nieuwe Finzie vestigingen.

Zoveel aanbieders, zoveel verschil in prijs

Er zijn zoveel aanbieders van hypotheekadvies, dat de consument door de bomen het bos niet meer ziet. Het verschil tussen wat de consument betaalt voor traditioneel hypotheekadvies en online een hypotheek afsluiten is nog steeds enorm. Omdat het uit eigen zak betaald moet worden, zijn er mensen die denken eieren voor hun geld te kiezen door online hun hypotheek af te sluiten.

Persoonlijk hypotheekadvies voor een online prijs

Finzie biedt al hypotheekadvies aan vanaf € 1.499,- . Dit is all-in hypotheekadvies met een persoonlijke financieel coach die de klant met het hele proces helpt. Wayne Jansen, Finzie coach in Joure: “Mensen staan niet altijd stil bij de risico’s en de financiële impact wanneer zij online hun hypotheek afsluiten. Met Finzie is dat ook niet nodig, want daar krijgen ze voor een scherp tarief persoonlijk advies, begeleiding en antwoord op al hun vragen.” Ook Arjan de Boer, Finzie coach in Amsterdam-Zuidoost is het daarmee eens: “Klanten hebben nog wel advies nodig, maar niet meer voor het tarief wat een advocaat vraagt. Het moet een eerlijke prijs zijn en dat vraagt Finzie.”

Goed hypotheekadvies betaalbaar houden

Finzie vindt dat hypotheekadvies betaalbaar moet blijven voor iedereen, zodat iedereen ook echt de best passende hypotheek afsluit. Daarom werkt Finzie efficiënt. Door met slimme systemen te werken en een de centrale binnendienst bespaart Finzie de coach en de klant tijd. Stefan Keijdener, Finzie coach in Roermond en vorige maand gestart: “Finzie is ver vooruit op digitaal gebied en daardoor kan ik bijna de hele backoffice uitbesteden. Dat bespaart mij tijd. Zo kan ik meer aandacht geven aan de klant én een scherp tarief vragen.”

Zou jij ook persoonlijk all-in hypotheekadvies willen geven tegen betaalbare prijzen? Doe de test en weet binnen drie minuten of je Finzie genoeg bent!

Doe de test

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak