NVM Open Huizen Dag: dit moet je weten!

Open Huizen Dag 202226 maart 2022 is het weer zover: de NVM Open Huizen Dag. Dit jaar wel in een vernieuwd jasje. Je kan dit jaar tijdens de Open Huizen Dag namelijk geen deelnemende woningen bezoeken, maar een NVM-makelaar kan jou wel vrijblijvend advies geven. Bijvoorbeeld over de waarde van je eigen woning.

Een nieuwe insteek Open Huizen Dag

NVM heeft een nieuwe insteek gekozen voor de Open Huizen Dag van dit jaar, omdat uit onderzoek naar voren is gekomen dat Nederland met veel woonvragen zit. Consumenten hebben behoefte aan deskundig en persoonlijk advies. Daarom gaan NVM-makelaars op 26 maart bij consumenten langs om woonvragen te beantwoorden.

Ook het coronavirus speelt een rol in de keuze voor een nieuwe insteek. NVM is er namelijk geen voorstander van dat mensen nu massaal woningen gaan bezoeken tijdens de Open Huizen Dag.

Een afspraak maken

Op de website van NVM Open Huizen Dag kan je via de online aanvraagtool een vrijblijvende afspraak met een NVM-makelaar bij jou in de buurt maken. Dit kan bij je thuis, op het makelaarskantoor of via een videocall.

Denk ook alvast aan je hypotheek

Het is natuurlijk handig om te weten wat de waarde van je woning is en hoe de woningmarkt er in jouw omgeving uitziet. Zeker als je overweegt om je woning te verkopen en een nieuwe woning aan te kopen. Maar denk ook alvast aan je hypotheek!

Een financieel coach van Finzie helpt je graag om het plaatje compleet te maken. Zo weet je niet alleen wat je eventuele verkoop- en aankoopmogelijkheden zijn, maar heb je ook inzicht in je financiële mogelijkheden.

Het eerste gesprek is vrijblijvend

Het eerste gesprek met een financieel coach van Finzie is altijd vrijblijvend. Dus waar wacht je nog op? Bespreek je wensen en jouw persoonlijke situatie en krijg een volledig overzicht van jouw woon- en financiële mogelijkheden.

Maak een afspraak
Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak