Maatregelen anderhalve meter-samenleving

Maatregelen veilig en passend advies

In winkels, op straat, op je werk, overal gaat het nu anders dan je gewend bent. Zo ook bij een financieel coach van Finzie. Waar je voorheen makkelijk op een locatie naar keuze een afspraak maakte, is dat nu net even anders. Bij Finzie doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze coaches veilig en passend hypotheekadvies aan hun klanten kunnen blijven geven. We vertellen je daarom graag wat onze maatregelen zijn.

Hypotheekgesprek via de webcam

Bij Finzie doen we gelukkig al bijna alles digitaal. Uiteraard kun je bij ons hypotheekadvies ook via een videogesprek krijgen. Wel zo handig en vooral heel veilig. 

Hypotheekgesprek bij een Finzie vestiging

Liever een gesprek bij de coach op locatie? Dat kan in de meeste gevallen ook. Voor jouw en onze veiligheid zijn er een aantal regels waar we ons aan moeten houden:

  • We schudden geen handen
  • We houden 1,5 meter afstand
  • We wassen regelmatig onze handen
  • We verwelkomen maximaal 2 mensen per gesprek bij de coach
  • We vragen je thuis te blijven als jij of iemand uit je gezin verkouden is of griep heeft. Hypotheekadvies via de webcam kan dan natuurlijk wel

Hypotheekgesprek op een andere locatie

Wil je een hypotheekgesprek op een andere locatie? Bijvoorbeeld bij jou thuis? Neem dan contact op met een coach bij jou in de buurt en bespreek de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Bij het maken van een afspraak kun je aangeven wat jouw voorkeur heeft; op kantoor, bij je thuis, telefonisch of via videobellen. Je kunt ook aangeven welke dag en tijd je het beste uitkomt. Gelijk een afspraak maken? Vind dan een financieel coach bij jou in de buurt.

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak