Hypotheekgesprek bij Finzie: dit zijn onze maatregelen

Maatregelen veilig en passend advies

Het ging een lange tijd goed, maar helaas houdt het coronavirus Nederland nog steeds in de greep. Dit zal je ook merken bij het kopen van een huis en hypotheekadvies. Finzie houdt zich aan de maatregelen van de overheid en het RIVM. Wat dit voor jouw hypotheekgesprek betekent, lees je in deze blog.

Online hypotheekgesprek

Je kunt bij Finzie nog steeds terecht voor hypotheekadvies. Dit kan online via videobellen, telefonisch en eventueel ook bij een financieel coach op kantoor. Gelukkig werkt Finzie zoveel mogelijk digitaal en kan je de documenten die jouw financieel coach nodig heeft gemakkelijk online aanleveren via jouw Mijn Finzie omgeving. Wel zo handig en vooral heel veilig!

Hypotheekgesprek bij een Finzie vestiging

Lukt een videogesprek of telefonische afspraak niet? Of gaat jouw voorkeur uit naar een hypotheekgesprek bij een financieel coach op kantoor? Dan kan dat in veel gevallen ook. Voor jouw en onze veiligheid zijn er dan wel een aantal maatregelen waar we ons aan houden:

  • We wassen regelmatig onze handen
  • We verwelkomen maximaal 2 mensen per gesprek bij de coach
  • We schudden geen handen
  • We houden 1,5 meter afstand
  • We vragen je thuis te blijven als jij of iemand uit je gezin klachten heeft, hypotheekadvies via de webcam kan dan natuurlijk wel.

 

Een afspraak maken

Ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? Heb je een huis op het oog of gekocht? Wil je je hypotheek oversluiten? Of heb je voor een andere situatie advies nodig van een financieel coach van Finzie? Maak dan een afspraak bij een financieel coach bij jou in de buurt. Geef bij het maken van een afspraak aan waar jouw voorkeur naar uitgaat; op kantoor, bij je thuis, telefonisch of via videobellen. Je kan ook aangeven welke dag en tijd jou het beste uitkomt.

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak