Hypotheekadvies van je eigen financieel coach? Die vind je snel bij Finzie

Hypotheekadvies hoeft niet van ver te komen. Wij bij Finzie hebben als doel om een landelijk netwerk te creëren van ervaren en enthousiaste financieel coaches. Vanuit die rol helpen ze je niet alleen aan hypotheekadvies, maar ook breder financieel advies.

Vind je eigen coach voor hypotheekadvies

Afgelopen maandag is het vind-je-coachgedeelte op onze website Finzie.nl ‘live’ gegaan. Vanaf nu kun je dus heel gemakkelijk de dichtstbijzijnde financieel coach vinden voor het geval je om hypotheekadvies verlegen zit.

Op dit moment zijn onze coaches al actief in Amstelveen, Utrecht, Nijmegen, Hoofddorp, Meppel, Zwolle, Gouda, Almere en Hoorn (waar ook ons hoofdkantoor staat). Dus als je daar woont, vind je je coach al om de hoek. En woon je ergens anders en wil je toch dat goedkope hypotheekadvies van Finzie? Dan kunnen we eenvoudig schakelen via bijvoorbeeld de webcam.

Binnenkort op meer plekken in ‘t land

De Finziecoaches vind je dus terug op 9 locaties verspreid over heel Nederland. Maar dit nog maar het begin. In de planning voor de komende maanden zitten steden zoals Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Eindhoven en nog een handvol andere plaatsen.

Best uit garantie

Onze financieel coaches zitten er niet alleen voor hypotheekadvies. Zij coachen je namelijk doorlopend door je geldzaken heen. Onze Best Uit Garantie is daarbij het credo. Dat is een slim systeem dat continu voor je op zoek gaat naar de beste deals voor bijvoorbeeld je verzekeringen. En onze coaches kijken voortdurend naar je situatie en of deze nog aansluit bij je financiële huishouding.

Vind een Coach

Je eigen financieel coach vind je snel terug op onze website onder het kopje afspraak maken. Voor de luie mensen onder ons: die klikken simpelweg op deze link:

Vind je eigen financieel coach

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak