Altijd het beste uit

Ben je liever geen tijd kwijt aan het vergelijken van verzekeringen en hypotheken? Dan is de Best Uit Garantie iets voor jou! Met de Best Uit Garantie heb je namelijk geen omkijken meer naar jouw hypotheek en verzekeringen. En het mooie is, bij Finzie geloven we niet in provisie en dat zorgt voor scherpe premies.

Wij houden continu in de gaten of jij Beter Uit kunt. Kan het goedkoper? Dan geven we je een seintje en maken we de overstap zo makkelijk mogelijk voor je. Zo ben jij altijd het beste uit.

Hoe het werkt in 4 stappen

Inventariseren

Inventariseren Inventariseren

Wij bekijken jouw huidige hypotheek en verzekeringen. Daarna ontvang je van ons een uitgebreid voorstel met de voordeligste verzekeringen of hypotheek, die passen bij jouw persoonlijke wensen. In de Mijn Finzie app zetten we alles in een handig overzicht.

Scannen

Scannen Scannen

Het mooie van de Best Uit Garantie is dat we doorlopend checken of jij nog steeds goed zit, of beter uit kunt. We scannen dagelijks alle verzekeringen en hypotheken op betere deals en leggen deze naast die van jou. Kan het beter? Dan laten we je dat direct weten.

Notificatie

Notificatie Notificatie

Je ontvangt van ons een seintje via de app of per e-mail als je beter uit kunt. In de Mijn Finzie omgeving zie je vervolgens precies waar je op kunt besparen. Zijn alle icoontjes groen? Dan zit je goed. Zie je een rood icoontje? Dan kun je Beter Uit.

Regelen

Regelen Regelen

Ben je akkoord met het voorstel dan maken we alles voor je in orde en helpen we je met het aanpassen van jouw hypotheek en verzekeringen. Deze houden we vervolgens weer in de gaten. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd het best uit bent.

Betaal nooit te veel

Wist je dat je over al jouw schadeverzekeringen doorlopend provisie betaalt? Dit kan zelfs oplopen tot wel 20% van de premie. Hoe duurder je verzekering is, hoe meer provisie je betaalt. Daar geloven we bij Finzie niet in. Met de Best Uit Garantie betaal je daarom geen provisie en hanteren we scherpe premies.

Je kunt kiezen uit de Best Uit Garantie voor jouw hypotheek of voor jouw verzekeringen. Allebei kan natuurlijk ook. Hoe meer verzekeringen je oversluit in de Best Uit Garantie, hoe voordeliger het wordt. Je begint hierdoor dus meteen met het terugverdienen van je maandbedrag!

Heldere kosten

Afhankelijk van jouw gezinssamenstelling betaal je ons een maandelijks bedrag voor de Best Uit Garantie. Wij checken dan continu voor je of jij beter uit kunt en geven je een seintje als het beter kan. Zo ben je dus altijd verzekerd van de scherpste tarieven en de beste prijzen.

Hypotheek
Verzekering
Compleet
Best Uit Garantie Finzie 1 persoon

Één persoon

Hypotheek€ 10per maand
Verzekering€ 7,50per maand
Compleet€ 17,50per maand
Bespaar gemiddeld€ 5,- extraper maand
Icoon twee personen of meer finzie.nl

Twee of meer personen

Hypotheek€ 10per maand
Verzekering€ 10per maand
Compleet€ 20per maand
Bespaar gemiddeld€ 10,- extraper maand
Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak