Altijd het beste uit

Ben je liever geen tijd kwijt aan het vergelijken van verzekeringen en hypotheken? Dan is de Best Uit Garantie iets voor jou! Met de Best Uit Garantie heb je namelijk geen omkijken meer naar jouw hypotheek en verzekeringen. En het mooie is, bij Finzie geloven we niet in provisie en dat zorgt voor scherpe premies.

Wij houden continu in de gaten of jij Beter Uit kunt. Kan het goedkoper? Dan geven we je een seintje en maken we de overstap zo makkelijk mogelijk voor je. Zo ben jij altijd het beste uit.

Hoe het werkt
in 4 stappen

Inventariseren

InventariserenInventariseren

Wij bekijken jouw huidige hypotheek en verzekeringen. Daarna ontvang je van ons een uitgebreid voorstel met de voordeligste verzekeringen of hypotheek, die passen bij jouw persoonlijke wensen. In de Mijn Finzie app zetten we alles in een handig overzicht.

Scannen

ScannenScannen

Het mooie van de Best Uit Garantie is dat we doorlopend checken of jij nog steeds goed zit, of beter uit kunt. We scannen dagelijks alle verzekeringen en hypotheken op betere deals en leggen deze naast die van jou. Kan het beter? Dan laten we je dat direct weten. 

Notificatie

NotificatieNotificatie

Je ontvangt van ons een seintje via de app of per e-mail als je beter uit kunt. In de Mijn Finzie omgeving zie je vervolgens precies waar je op kunt besparen. Zijn alle icoontjes groen? Dan zit je goed. Zie je een rood icoontje? Dan kun je Beter Uit.

Regelen

RegelenRegelen

Ben je akkoord met het voorstel dan maken we alles voor je in orde en helpen we je met het aanpassen van jouw hypotheek en verzekeringen. Deze houden we vervolgens weer in de gaten. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd het best uit bent.

Betaal nooit te veel

Wist je dat je over al jouw schadeverzekeringen doorlopend provisie betaalt? Dit kan zelfs oplopen tot wel 20% van de premie. Hoe duurder je verzekering is, hoe meer provisie je betaalt. Daar geloven we bij Finzie niet in. Met de Best Uit Garantie betaal je daarom geen provisie en hanteren we scherpe premies.

Je kunt kiezen uit de Best Uit Garantie voor jouw hypotheek of voor jouw verzekeringen. Allebei kan natuurlijk ook. Hoe meer verzekeringen je oversluit in de Best Uit Garantie, hoe voordeliger het wordt. Je begint hierdoor dus meteen met het terugverdienen van je maandbedrag!

Heldere kosten

Afhankelijk van jouw gezinssamenstelling betaal je ons een maandelijks bedrag voor de Best Uit Garantie. Wij checken dan continu voor je of jij beter uit kunt en geven je een seintje als het beter kan. Zo ben je dus altijd verzekerd van de scherpste tarieven en de beste prijzen.

Hypotheek
Verzekering
Compleet
Best Uit Garantie Finzie 1 persoon

Eén persoon

Hypotheek€ 10,-per maand
Verzekering€ 7,50per maand
Compleet€ 17,50per maand
Bespaar gemiddeld€ 5,- extraper maand
Icoon twee personen of meer finzie.nl

Twee of meer personen

Hypotheek€ 10,-per maand
Verzekering€ 10per maand
Compleet€ 20per maand
Bespaar gemiddeld€ 10,- extraper maand

Veelgestelde vragen

Blijf ik wel besparen?

De Best Uit Garantie is de slimme dienst van Finzie waarbij wij zoeken naar de best passende hypotheek en verzekeringen voor jouw situatie. Vinden we een goedkoper alternatief of sluit een ander product beter aan bij jouw huidige situatie? Dan brengen wij je op de hoogte. Zo bespaar je dus blijvend én makkelijk op je geldzaken.

Wat moet ik doen om over te stappen?

Overstappen met je verzekeringen is makkelijk en snel. Zo werkt het:

 • Neem al je polissen mee naar een financieel coach bij jou in de buurt of neem contact op met het Finzie serviceteam
 • Wij checken samen met jou of je verzekeringen nog bij je situatie passen
 • We doen je een passend aanbod
 • Jij beslist of we je verzekeringen aan mogen passen
 • Wij regelen je overstap. Jij hoeft verder bijna niets te doen
Wij zeggen je huidige verzekeringen voor je op, dat is dus lekker makkelijk. Of je meteen kunt overstappen naar het Finzie pakket ligt aan de opzegtermijn van je huidige verzekeringen. Als de opzegtermijn nog niet is verstreken, kun je de verzekeringen nog niet stopzetten. We voegen deze verzekeringen toe aan je pakket zodra dit wel mogelijk is. Wil je overstappen? Of meer informatie? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met een financieel coach. Of bel met het Finzie serviceteam via 088-766 38 38. Zij helpen je graag.

Zijn jullie wel echt onafhankelijk?

Onze financieel coaches zijn 100% onafhankelijk en werken altijd in jouw belang. We vergelijken alle actieve hypotheekaanbieders op de markt, zodat je ervan verzekerd bent dat je écht de best passende hypotheek hebt. Als we met je verzekering aan de slag gaan, vergelijken we de producten van een groot aantal gerenommeerde verzekeraars. Uiteindelijk maak jij de keuze. Wij ontvangen de vergoeding voor onze dienstverlening van jou als klant, niet van de aanbieder waar jij uiteindelijk je hypotheek of verzekering afsluit.

Hoe kan Finzie de provisie uit verzekeringen halen?

Onze financieel coaches zijn volledig onafhankelijk en werken altijd in jouw belang. Daarom hebben wij de provisies uit al onze verzekeringen gehaald. Met andere woorden, wij krijgen van verzekeraars geen enkele vergoeding als wij daar een product afsluiten. Het maakt voor ons dus ook geen verschil of je een duurdere of een goedkopere verzekering afsluit. Daarmee wordt de prijs die jij betaalt voor je verzekeringen een stuk lager! Wij adviseren alleen verzekeringen die goed bij je passen. Verder hanteren wij eerlijke, transparante tarieven voor onze dienstverlening zodat je precies weet waar je aan toe bent. En met de Best Uit Garantie van Finzie houden we je hypotheek en verzekeringen in de gaten voor een vast bedrag per maand.

Welke verzekeringen bieden jullie aan?

Sluit je je verzekeringen over naar ons dan ben je verzekerd van een ruime dekking tegen een scherpe prijs. Je kunt bijna alle verzekeringen bij ons afsluiten. Onder andere:

 • Woonhuisverzekering
 • Inboedelverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Ongevallenverzekering
 • Autoverzekering
 • Reisverzekering
 

De juiste dekking

Binnen het pakket zoeken we naar de verzekering met de dekking die het beste bij jou past. Tegen de scherpste prijs. De volgende verzekeraars zitten in het pakket: Allianz, ARAG, ASR, Avéro Achmea, DAS, Europeesche, Nationale-Nederlanden, Reaal en Unigarant.

Hoe werkt het?

Jij bepaalt zelf wat je wil verzekeren. Per verzekering kijken we vervolgens samen welke verzekeraar de beste keuze is voor jou. Die stoppen we dan in jouw persoonlijke verzekeringspakket. We zorgen ervoor dat het pakket helemaal bij je past en je niet dubbel verzekerd bent. Zo ben jij het beste uit. Je hebt één aanspreekpunt voor al je vragen, wijzigingen en het melden van een schade. Heel makkelijk dus. 

Andere verzekeringen

Je kunt ook al je andere schadeverzekeringen heel makkelijk en voordelig regelen via Finzie. Ook voor bijvoorbeeld je scooter of je caravan zoeken wij voor jou naar de beste deal.  Meer weten? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met een financieel coach. Of bel met het Finzie serviceteam via 088-766 38 38. Zij beantwoorden je vragen graag.

Wat zijn de voordelen van de Best Uit Garantie verzekeringen?

De Best Uit Garantie verzekeringen heeft meerdere voordelen:

 • Je kiest zelf wat je wil verzekeren. De verzekeringen in het pakket kun je vervolgens helemaal aanpassen naar jouw situatie. Zo kun je extra dekkingen toevoegen en je eigen risico kiezen. Ons serviceteam helpt je hierbij graag.
 • Je krijgt met het pakket een scherpe prijs en de dekking die bij je past. Voordat je het pakket afsluit nemen we met elkaar door wat voor jou belangrijk is om te verzekeren. Ook halen we alles wat dubbel verzekerd is uit je verzekeringen zodat je altijd goed verzekerd bent en niet teveel betaalt. 
 • Je hebt één aanspreekpunt voor al je vragen, wijzigingen en het melden van schades. Eén telefoontje en alles wordt voor je geregeld. Wel zo makkelijk. 
 • We checken regelmatig of jouw verzekeringen goedkoper kunnen en of ze nog passen bij jouw huidige situatie. Vinden we een goedkoper alternatief of past een andere dekking beter? Dan informeren we je en gaan we het voor je regelen. 

Is jullie verzekeringspakket altijd het goedkoopst?

In de meeste gevallen wel. Dit komt door 3 dingen:

 • We werken zonder provisie
 • We halen dubbelingen uit je verzekeringspakket
 • Onze verzekeringen hebben sowieso een scherpe premie
In het pakket vergelijken we niet de hele markt maar werken we samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeraars waarmee we een goede deal hebben gesloten.

Wat doet Finzie allemaal voor mijn verzekeringen?

Met de Finzie Best Uit Garantie hoef je je geen zorgen meer te maken of je verzekeringen wel op orde zijn. Wij vergelijken jouw verzekeringen met de producten van een een groot aantal gerenommeerde verzekeraars. Kan het ergens goedkoper? Of past een andere verzekering beter bij jouw situatie? Dan laten we het je weten. Het Finzie serviceteam staat voor je klaar Ons serviceteam regelt alles voor je en staat voor je klaar. Je hebt één aanspreekpunt voor al je vragen, wijzigingen en het melden van schades. Eén telefoontje en alles wordt voor je geregeld. Wel zo makkelijk. Wil je contact met ons serviceteam? Bel dan naar 088-766 38 38. Ze helpen je graag.

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak