Wat is Finzie Voordeel?

Bij Finzie regelen we graag jouw geldzaken. Of dit nu gaat om je hypotheeklasten, je energierekening of je verzekeringspremies. De financieel coaches van Finzie adviseren je over allerhande zaken rondom je hypotheek en je woning en begeleiden je bij al deze zaken. Wel zo fijn. Maar er is meer!

Wil je behalve een goed geregelde hypotheek ook besparen op overige lasten? Met Finzie Voordeel bieden wij jou passend advies en aantrekkelijke diensten, zodat jij geld overhoudt voor leuke dingen. Ook geven we je gemak en inzicht rondom wonen, wel zo handig!

Meer weten? Maak dan een afspraak met een financieel coach bij jou in de buurt.

Vind een coach

Gemak en zekerheid met Finzie Voordeel

Al we het hebben over Finzie Voordeel, dan hebben we het over de adviezen en slimme diensten die Finzie aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan hypotheekadvies, advies over het verduurzamen van je woning, bouwkundige keuring en een taxatieservice. Maar met Finzie Voordeel bedoelen we ook de zekerheid en het gemak dat jij als klant van Finzie mag verwachten.

Zekerheid en Finzie Voordeel

Heb je je hypotheek en/of verzekering(en) geregeld via Finzie? Dan ben je in goede handen. Door je kleine en grote geldzaken via Finzie te regelen, kun je namelijk (vaak) niet alleen besparen, maar kun je ook met een gerust hart je financiële producten over laten aan je financieel coach. Jouw financieel coach houdt je geldzaken kosteloos voor je in de gaten. Denkt jouw financieel coach dat je voordeliger uit kunt? Dan krijg je een seintje en maken we de overstap zo makkelijk mogelijk voor je.

Gemak en Finzie Voordeel

Je financieel coach let dus op je kleine en grote geldzaken. Zo houden we bijvoorbeeld in de gaten wanneer je rentevastperiode afloopt en bekijken we of je je topafslag kunt verlagen. Bij Finzie vinden we het belangrijk dat je niet alleen tijdens het adviestraject het best passende advies krijgt, maar ook na het afsluiten van je hypotheek en/of verzekeringen. Daarom informeren we je bijvoorbeeld ook als er wijzigingen in de wet plaatsvinden die belangrijk zijn voor jouw geldzaken. Natuurlijk is deze service voor jou als klant geheel kosteloos.

Voor wie is Finzie Voordeel?

Finzie Voordeel is er voor iedereen. Je hoeft geen abonnement af te sluiten of lid te worden van een club om gebruik te maken van de adviezen en diensten die vallen onder Finzie Voordeel. Het kost je dus niks. Je betaalt pas op het moment dat je gebruik maakt van een advies of dienst uit het Finzie Voordeel aanbod. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Wat valt er onder Finzie Voordeel?

Finzie Voordeel is op te delen in twee aspecten: advies en diensten.

Finzie Voordeel en advies

Met het advies aspect bedoelen we adviesgesprekken bij de aankoop van je droomhuis, advies bij afsluiten van je verzekeringen en bijvoorbeeld het advies rondom de verduurzaming van je woning.

Finzie Voordeel en diensten

Met diensten bedoelen we alle losse diensten die je los van het advies via Finzie kunt afnemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bouwkundige keuring, een taxatierapport of een afspraak bij een notaris. Ook het vergelijken van bijvoorbeeld je energieleverancier valt onder de diensten van Finzie Voordeel. Wij hebben de beste deals voor je uitgezocht, zodat je zeker weet dat je een goede deal afneemt en niet onnodig teveel betaalt.

Overzicht advies en diensten

Hieronder zie je een overzicht van alle adviezen en diensten die je kunt afnemen via Finzie.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Woningen met zonnenpanelen, donkere layer

Bij Finzie kun je terecht voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies en dat tegen een scherp adviestarief vanaf € 1.499,-.

Eerste huis

Volgende huis

Oversluiten

Hypotheek voor verbouwen

Hypotheek voor zpp’ers

Advies bij verzekeringen

Easy Woonpakket

Bij het kopen van een huis is het verstandig om een aantal verzekeringen af te sluiten. Regel je verzekeringen via Finzie.

Overlijdensrisicoverzekering

Schade door een verkeersongeval

Arbeidsongeschiktheid

Advies bij verduurzamen

Dak met zonnepanelen

Bij Finzie vinden we verduurzamen belangrijk. Je financieel coach bekijkt graag hoe je jouw huis kunt verduurzamen.

Verduurzamen via Finzie

Zonnepanelen

Isolatie

Gratis duurzaamheidsprofiel

Geld lenen

header consumptief krediet iframeWil je geld lenen? Bijvoorbeeld voor een verbouwing, nieuwe auto of een andere consumptieve uitgave? Vraag dan online een lening aan.

Geld lenen

Gemak

Expert voert bouwkundige keuring uitHeb je je droomhuis op het oog? Regel verschillende zaken die komen kijken bij het kopen van een huis eenvoudig via Finzie.

Bouwkundige keuring

Taxatieservice

Nationale Notaris

Besparen

Stel is blij dat ze kunnen besparen op vaste lastenVergelijk je energie of je internet, tv & bellen via onze website of bekijk hoe je kunt besparen op je hypotheeklasten.

Besparen op je hypotheek

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak