Online hypotheekgesprek? Dat kan!

 

videobellen advies op afstand

Wist je dat je bij Finzie een online hypotheekgesprek kunt voeren? Onze financieel coaches nemen ook bij videobellen uitgebreid de tijd voor je. De koffie moet je zelf zetten, maar verder merk je geen verschil. Bij Finzie zijn we daaraan gewend. Het bespaart reistijd, is niet gebonden aan kantoortijden en kan zelfs met je kind op schoot. En in deze tijd van het Coronavirus is videobellen voor veel van onze klanten een extra geruststelling en uitkomst.

Hoe werkt een online hypotheekgesprek?

In een online hypotheekgesprek maakt de financieel coach gebruik van videobellen. Videobellen is een verzamelnaam voor online programma’s, zoals bijvoorbeeld Skype of Whatsapp, waarbij je samen in beeld bent. Dit kan via een computer, tablet of smartphone. 

Jouw coach neemt op het afgesproken tijdstip contact met je op. Het is natuurlijk belangrijk, net als bij een persoonlijk gesprek, dat je op een prettige plek zit. Je kunt dan in alle rust je vragen stellen. De financieel coach neemt net zoveel tijd voor je als bij een persoonlijk gesprek. 

Kun je alles voor hypotheek of verzekering op afstand regelen?

Je kunt alles op afstand regelen met de financieel coach. Finzie maakt hierbij gebruik van slimme systemen waardoor sowieso al veel online wordt afgehandeld. Wij maken het graag makkelijk en overzichtelijk voor je. Wij helpen je verder via o.a. e-mail, whatsapp en natuurlijk (video)bellen, afhankelijk van jouw vraag en wens.

Hoe verloopt een online hypotheekgesprek?

Net als bij een face-to-face gesprek is het belangrijk dat je het gesprek voorbereidt. Bedenk van tevoren welke vragen je hebt en wat je wilt bespreken. Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw vragen alvast te mailen. Zo kan jouw coach zich ook vast voorbereiden op je vragen.

Ben je al verder in het proces en volgt er bijvoorbeeld een hypotheekadviesgesprek? Dan is dit ook op afstand mogelijk, bijvoorbeeld door videobellen. De financieel coach neemt alles met je door en neemt alle tijd voor je en helpt je bij het afsluiten van de hypotheek. 

Maak een afspraak voor een online hypotheekgesprek

Heb jij vragen over je huidige of nieuwe hypotheek of over je verzekeringen? Maak hier een gratis oriënterende online afspraak met een financieel coach. Hij of zij maakt dan samen met jou een afspraak op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak