Finzie viert 1000ste hypotheek!

Finzie viert 1000ste hypotheek

Finzie heeft wat te vieren, want de 1000ste hypotheek in 2018 is een feit! Bij Finzie coach Rob Riegen in Utrecht Leidsche Rijn tekenden twee blije klanten hun opdracht tot dienstverlening. Dit is voor Finzie een kleine mijlpaal, maar in 2020 wil Finzie ruim 18.000 klanten per jaar welkom heten.

Rob Riegen over de 1000ste Finzie hypotheek

Rob Riegen is sinds juni dit jaar Finzie coach en hij timmert lekker aan de weg. De duizendste hypotheek voor Finzie is nog niet zijn duizendste hypotheek, maar het gaat goed met zijn vestiging in Leidsche Rijn. Rob: “Voor de zomer heb ik deze mensen als een van mijn eerste klanten gesproken. Ik heb toen samen met hen hun financiële situatie bekeken en met die kennis zijn zij deze zomer gaan zoeken naar hun droomhuis. Toen ze deze gevonden hadden heb ik via Centraal Beheer Achmea hun hypotheek geregeld en nu hebben ze het huis gekocht!”

Finzie wil doorgroeien naar 150 coaches in 2020

Duizend hypotheken en inmiddels 35 actieve Finzie coaches. Finzie is trots en ook gemotiveerd om hard door te groeien. Dit jaar wil Finzie nog de 50ste vestiging openen. Eind 2020 moeten dat er in totaal 150 zijn. Dat is ook het jaar waarin Finzie ruim 18.000 hypotheken per jaar wil afsluiten.

Over Finzie

Finzie gelooft dat mensen gelukkiger zijn wanneer zij hun geldzaken op orde hebben.

Met de Best Uit Garantie en inmiddels 35 coaches ontzorgen zij hun klanten volledig op het gebied van hypotheken en verzekeringen. En voor een goede prijs, want Finzie vindt dat financieel advies betaalbaar moet blijven. Daarom geven zij all-in hypotheekadvies al voor € 1.499,- . De coaches werken samen met het service team dat een groot deel van de bemiddeling uit handen neemt. Daardoor kan de coach al zijn tijd aan de klant besteden. Zo zorgt Finzie voor betaalbaar en persoonlijk advies! Kijk hier voor een coach bij jou in de buurt.

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak