Finzie plant voor iedere nieuwe klant een boom

Boom planten met FinzieVanaf 1 juli 2021 werkt Finzie samen met Trees for All, een organisatie die bossen aanplant en herstelt in Nederland en in het buitenland. Finzie vindt duurzaamheid heel belangrijk en wil zelf ook een maatschappelijke bijdrage leveren aan een beter klimaat. De komende twee jaar plant Finzie daarom voor elke nieuwe klant een boom om zo CO2 uitstoot te compenseren.

Verduurzamen en Finzie

Bij Finzie is het verduurzamen van de woning sowieso een standaard onderwerp tijdens het hypotheekadvies. We vinden het namelijk belangrijk dat jij als klant nadenkt over het verduurzamen van je woning. Door energiebesparende maatregelen toe te passen, gaat het energieverbruik namelijk omlaag en hierdoor kun je niet alleen besparen op je maandlasten, maar gaat ook je wooncomfort omhoog en kun je een belangrijke bijdrage leveren aan een beter klimaat en daarmee aan een betere toekomst.

De financieel coaches van Finzie zijn gecertificeerd Adviseur Duurzaam Wonen en geven advies over de verduurzaming van je nieuwe of huidige woning. Zo geven zij klanten onder andere advies over de besparingen bij isolatie van je huis en bij het plaatsen van zonnepanelen.

CO2 compensatie

Om ook maatschappelijk een steentje bij te dragen aan een beter klimaat werkt Finzie samen met Trees for All. De komende twee jaar plant Finzie in samenwerking met Trees for All voor elke nieuwe klant een boom. Het doel is om in twee jaar tijd zo veel mogelijk bomen te planten in Nederland en in het buitenland en zo CO2 te compenseren.

Op dit moment verdwijnen er jaarlijks 3,5 miljard bomen en de gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn ernstig. Daarom plant Trees for All jaarlijks tientallen hectares bos in Nederland en in het buitenland. Inmiddels heeft Trees for All al 5,7 miljoen bomen en struiken en 38 bossen bossen geplant en hersteld. Hiermee hebben zij maarliefst 383.000 ton aan CO2 gecompenseerd. Voor de bosprojecten in het buitenland werken zij samen met de lokale bevolking. Hiermee wordt niet alleen het inkomen van boeren verbeterd, maar worden ook de tropische bossen hersteld.

Ook een steentje bijdrage?

Wil jij ook een bijdrage leveren aan een beter klimaat? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden rondom het verduurzamen van jouw huis? Of heb je vragen over de samenwerking met Trees for All? Maak dan een vrijblijvende eerste afspraak met een financieel coach bij jou in de buurt.

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak