Finzie op koers met 6 nieuwe vestigingen


Finzie opent in september en oktober ook haar deuren in Amsterdam, Apeldoorn, Deventer, Haarlem en tweemaal in Rotterdam. Daarmee staat de teller in totaal op 15 vestigingen. Daar gaat het dit jaar overigens niet bij blijven.

Landelijke dekking

Finzie ligt op koers om in de eerste helft van 2018 landelijke dekking te realiseren. Dat is belangrijk volgens Paul van der Meijs (directeur van Finzie). ‘Landelijke dekking betekent natuurlijk in de eerste plaats dat nog meer consumenten kunnen profiteren van onze geweldige dienstverlening. Daarnaast is het ook prettig dat de effectiviteit van onze marketinginspanningen daarmee verder toeneemt en dat onze franchisenemers ook steeds meer van elkaar kunnen leren.’

Recent onderzoek

De afgelopen jaren was er meer vraag naar hypotheekadvies dan het aanbod. Hypotheekadviseurs hebben daardoor niet voorop gelopen bij het vernieuwen van hun businessmodel. Consumenten zijn in hun gedrag echter wel een paar jaar verder. Zo laten recente onderzoeken van het Nibud en Centraal Beheer zien dat veel consumenten financieel advies te duur vinden en naar alternatieven zoeken. Begrijpelijk overigens als een starter hiervoor meer dan € 3.000 betaalt.

Door een slimme manier van organiseren en automatiseren slaagt Finzie erin om hypotheekadvies te bieden tegen veel lagere kosten en tegelijkertijd een langetermijnrelatie met consumenten aan te gaan. Daarmee hebben Finzie-franchisenemers het antwoord in huis op de veranderende vraag van consumenten.

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak