Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer info

Spring naar inhoud
 • Advies op maat vanaf 1399,-
 • Gesprek op locatie, bij je thuis of via webcam
 • Eerste gesprek is gratis en vrijblijvend
Maak een gratis afspraak
In elke 

situatie 't 

Beste Uit

Best Uit Garantie: mis geen kans om te besparen

 • Jouw hypotheek &
  verzekeringen
  altijd op orde
 • Onze bot Julia
  checkt continu
  of jij nog goed zit
 • Alles handig
  in één overzicht
Het beste uit met een coach

Bel voor meer informatie

Altijd het Beste Uit dankzij jouw coach en onze slimme bot

De verzekeringswereld is een jungle. Zoveel opties, zoveel voorwaarden en geen idee wat het allemaal mag kosten. Niemand kan dat bijhouden, zelfs een ervaren adviseur niet. De Finzie coach kan dat wél! Die werkt namelijk samen met onze bot Julia. Zij houdt doorlopend bij of je hypotheek of verzekeringen goedkoper kunnen. Ziet zij een kans dat jij net zo goed of zelfs beter verzekerd kan zijn voor een scherpere prijs? Dan geeft onze bot jou een seintje. Met een druk op de knop kun jij overstappen en direct geld besparen!

Dit doet Julia voor jouw verzekeringen en ook voor jouw hypotheek als je die via Finzie hebt afgesloten. Zij checkt continu jouw hypotheek en de rentes. Kan jouw hypotheek goedkoper, dan weet je het direct. Zo weet jij zeker dat je geen cent teveel betaalt.

De Best Uit Garantie

Finzie Best uit garantie prijzen voor single, relatie en gezinnen
Als je bij Finzie hypotheekadvies afneemt, krijg je een jaar lang de Best Uit Garantie erbij. Geen nieuwe hypotheek nodig? Je kunt de Best Uit Garantie ook los voor je verzekeringen afsluiten. Het is makkelijker en sneller vergelijken voor één persoon dan voor een gezin. Zelfs voor onze bot Julia. Daarom hebben wij drie opties: voor één persoon, voor twee personen of voor een gezin. Voor alleen je Finzie hypotheek of alleen je verzekeringen of allebei. Zo betaal je alleen voor datgene wat je ook krijgt: een super service die continu in de gaten houdt of jouw verzekeringen en hypotheek goedkoper kunnen.

Alles in één duidelijk overzicht

Best uit garantie Finzie blijf besparen op je hypotheek en verzekeringen

Alle aandacht voor jou


Doordat Julia veel uitzoekwerk doet, heeft onze Finzie coach alle tijd en aandacht voor jou. Kom gerust langs voor een kop koffie en vertel de Finzie coach hoeveel jouw droomhuis kost en wat jij allemaal verzekerd wilt hebben. Hij  of zij heeft alle tijd om met je mee te denken en te kijken wat er voor jou mogelijk is. Hij of zij zet de informatie op een rijtje en geeft het door aan Julia. Onze Finzie coaches vind je in heel Nederland, dus er zit er altijd eentje bij jou in de buurt!

VIND EEN COACH

Laat slimme technologie voor jou werken

Er zijn 74 verzekeraars, 212 verzekeringen, hypotheken, de rentes en ontelbaar veel voorwaarden. Geen mens overziet het aanbod nog. Daarom hebben wij onze bot Julia. Zij scant de verzekeringen, hypotheken en de voorwaarden. Ziet zij dat je geld kunt besparen? Dan krijg je meteen een seintje.

Wil je pas gewaarschuwd worden als je vanaf een bepaald bedrag kunt besparen? Geen probleem! Laat Julia weten hoeveel jij minimaal wilt besparen en zij gaat voor je op zoek. Heeft ze de perfecte deal voor jou gevonden? Dan geeft ze je een seintje en kun jij met een druk op de knop overstappen. Daarmee ben jij gegarandeerd het beste uit.

Alles wat je wilt weten over de Best Uit Garantie

De Best Uit Garantie is een dienst van Finzie waarbij onze bot Julia continu de verzekeringen en hypotheken van onze klanten checkt. De check gebeurt op de kosten van zowel verzekeringen als hypotheken. Kan het goedkoper? Dan krijgt de klant met de Best Uit Garantie automatisch een seintje van onze bot Julia. Met één druk op de knop kan de klant daarna overstappen. Wanneer je kiest voor de Best Uit Garantie, dan checken we ook of je dubbel verzekerd bent. Zo ben je altijd het beste uit.

Dat is afhankelijk van jouw gezinssamenstelling en of je de Best Uit Garantie alleen voor jouw verzekeringen wilt, alleen voor jouw hypotheek of voor allebei. Hier vind je een overzicht van wat je wanneer precies betaalt:Finzie Best uit garantie prijzen voor single, relatie en gezinnen

Ben je niet tevreden over de Best Uit Garantie? Dan vinden we dat heel jammer. Zeg je de Best Uit Garantie op, dan gaan jouw verzekeringen over naar GoFin. Dit betekent in de meeste gevallen dat je dan weer provisie gaat betalen over je verzekeringen. Je bent daardoor meestal duurder uit dan met de Best Uit Garantie. Je kunt de Best Uit Garantie opzeggen in jouw Mijn Finzie omgeving of door te bellen met onze serviceteam via 088 - 766 38 38.

De Best Uit Garantie moet je een maand van te voren opzeggen.

Altijd het Beste Uit

Wil jij ook dat Julia dag en nacht in de gaten houdt of jouw verzekeringen en hypotheek goedkoper kunnen? Neem dan nu de Best Uit Garantie!

VIND EEN COACH

Voorwaarden Best Uit Garantie

PDF-bestandVoorwaarden Best Uit Garantie okt 2018