Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer info

Spring naar inhoud
  • Advies op maat vanaf 1399,-
  • Gesprek op locatie, bij je thuis of via webcam
  • Eerste gesprek is gratis en vrijblijvend
Maak een gratis afspraak

al voor 

€ 1.399,-

Persoonlijk en voordelig hypotheek- en verzekeringsadvies bij Finzie

  • Hypotheek & verzekeringen zorgeloos geregeld
  • Krijg automatisch een seintje als je kunt besparen
  • Adviesgesprek bij je thuis, op locatie of via de webcam
Maak een gratis afspraak

Bereken je maximale hypotheek

Altijd het Beste Uit met Finzie

Bij Finzie geloven wij dat mensen gelukkiger zijn wanneer zij hun geldzaken op orde hebben. Veel mensen vinden financiën saai en schuiven de administratie voor zich uit. Bij Finzie zijn financiën onze passie. Dat doen wij het liefst zo efficiënt mogelijk, zodat we jou een scherpe prijs kunnen bieden voor onze dienst. Door gebruik te maken van slimme technieken hebben onze financieel coaches meer tijd voor jou! Zo kunnen zij het beste en meest persoonlijke financiële advies geven voor een scherpe prijs!


Wie is Finzie?

Finzie is een organisatie met mensen die een passie hebben voor financiële zaken zoals hypotheken en verzekeringen. Bij Finzie willen wij onze klanten graag ontzorgen op het gebied van geld. Veel mensen hebben niet zo’n grote passie voor financiën als wij. Dat snappen we best en daarom willen wij je helpen. Met onze Best Uit Garantie en onze financieel coaches ontzorgen wij onze klanten volledig op het gebied van hypotheken en verzekeringen. 

Onafhankelijk advies bij Finzie

Onafhankelijk hypotheekadvies van Finzie


Onze financieel coaches zijn 100% onafhankelijk en werken altijd in jouw belang. We vergelijken alle aanbieders op de markt zodat je ervan verzekerd bent dat je écht de best passende hypotheek hebt.

De Best Uit Garantie

Zeker weten dat je altijd goed zit met jouw hypotheek en verzekeringen? Neem de Best Uit Garantie! Hiermee checken we elke dag of jouw hypotheek en verzekeringen goedkoper kunnen. Zo ben je altijd het beste uit!

  • Al jouw geldzaken op orde!
  • Wij vergelijken continu of jij nog goed zit
  • Al je geldzaken inzien en beheren vanuit één handig overzicht


Slimme technologie

Ruim 74 verzekeraars, 212 verzekeringen, hypotheken, de rentes en ontelbaar veel voorwaarden. Geen mens overziet het aanbod nog. Daarom hebben wij slimme technologie die alle verzekeringen, hypotheken en voorwaarden vergelijkt. Zien wij dat jouw voorwaarden beter kunnen of dat jij geld kunt besparen? Dan krijg je meteen een seintje en kun je met een druk op de knop overstappen. Zo ben jij altijd het beste uit!


MEER OVER BEST UIT GARANTIE

Wat doen wij voor jou?

Wij ontzorgen jou van al jouw geldzaken rondom jouw hypotheek en verzekeringen. Dit doen wij met een team van financieel coaches, hypotheek- en verzekeringsexperts en een super goed team van ondersteunend personeel. 

Met z’n allen zorgen we ervoor dat jouw hypotheek en verzekeringen tip top in orde zijn zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over dit soort zaken. Zo kun jij jouw tijd besteden aan zaken die jij echt leuk vindt!

Franchisenemer worden bij Finzie!

Finzie financieel coaches 2018


Geloof jij net als wij dat hypotheekadvies niet zo duur hoeft te zijn? Wil jij ook een langetermijnrelatie met jouw klanten opbouwen? Doe de test en weet binnen 3 minuten of jij bij Finzie past of kijk op onze franchisenemers pagina. 


WORD FINZIE FRANCHISENEMER

All-in hypotheekadvies

Bij Finzie weten we dat hypotheekadvies niet zo duur hoeft te zijn als grote ketens je willen laten geloven. Daarom bieden wij al hypotheekadvies voor € 1.399,- aan. Dit is all-in persoonlijk hypotheekadvies. Dat betekent dat jij persoonlijk contact hebt met een financieel coach, waar en wanneer jij dat wilt. Hij of zij weet precies wat wel en niet kan in jouw situatie en zoekt naar de perfecte hypotheek en de juiste verzekeringen. Ook weet je van te voren wat jij gaat betalen, zodat je achteraf geen verrassingen op de factuur tegenkomt. Zo is ons tarief voor starters € 1.399,-, voor een volgende of extra hypotheek € 1.699,- en voor bijzondere cases maximaal € 300,- extra. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en ben je altijd het Beste Uit. 


MEER OVER HYPOTHEEKADVIES

Altijd een financieel coach in de buurt!

Financieel coaches Finzie Nederland voor hypotheekadvies vanaf 1399

In heel Nederland zijn Finzie vestigingen te vinden waar onze financieel coaches voor jou klaar staan! Ook komen zij graag bij jou thuis langs, op jouw kantoor of zelfs op de sportclub als jou dat uitkomt. Heb je een hypotheek nodig of wil je advies over jouw verzekeringen? Zoek dan een coach bij jou in de buurt!

Finzie all-in tarieven

Eerste hypotheek

Totaal

€ 1.399,-

Waarvan advies € 899,-
Waarvan bemiddeling (incl. alle verzekeringen)€ 500,-
1ste jaar Best Uit GarantieInclusief

Volgende hypotheek

Totaal€ 1.699,-
Waarvan advies€ 1.099,-
Waarvan bemiddeling (incl. alle verzekeringen)€ 600,-
1ste jaar Best Uit GarantieInclusief

Maatwerk toeslag*

Meestal niet meer dan                             € 300,-
Advies per uur€ 100,-

* Soms kost een hypotheekadvies meer tijd doordat je zelfstandig ondernemer bent, of bijvoorbeeld gaat scheiden. Meestal kost dit niet meer dan 3 uur. Je financieel coach vertelt je van tevoren waar je aan toe bent op basis van jouw persoonlijke situatie.

Finzie helden gezocht!

Medewerkers Finzie financieel advies

Wij zijn een jonge organisatie en we hebben flinke doelen! Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Heb jij ook een passie voor de financiële dienstverlening en wil jij helpen aan het bouwen en ontwikkelen van het advies van de toekomst? Bekijk dan snel onze vacatures!


VACATURES


Onze dienstverlening

Hier kun je handige documenten downloaden door op de betreffende link te klikken:


    PDF-bestandDienstverleningsdocument (oktober 2018)

    PDF-bestandVoorwaarden Best Uit Garantie (oktober 2018)

    PDF-bestandDienstverleningsdocument vermogensopbouw (april 2019)