Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer info

Spring naar inhoud
  • Advies op maat vanaf 1399,-
  • Gesprek op locatie, bij je thuis of via webcam
  • Eerste gesprek is gratis en vrijblijvend
Maak een gratis afspraak

Wil jij samen met ons de adviesmarkt veranderen?

  • Unieke plug & play formule
  • Lage kosten, snelle opstart
  • Langetermijnrelatie met de klant voorop!

Doe de test 

Direct kennismaken

Onze formule werkt voor jou en je klanten

Het idee achter onze vernieuwende franchiseformule is eenvoudig. We geven klanten het financieel advies waar ze écht op zitten te wachten. Dat doen we op een makkelijke, toegankelijke en vooral slimme manier. We houden de kosten laag en we bouwen constant aan een goede relatie met onze klanten. We blijven contact houden om ze niet alleen nu, maar ook in de toekomst uitstekend van dienst te zijn. Dit doen we met onze Best Uit Garantie.

Finzie wetenschappelijk onderbouwd

Finzie wetenschappelijk onderbouwd


Onze unieke franchiseformule stelt klanten absoluut centraal. Om ze optimaal van dienst te zijn, gebruiken wij beproefde wetenschappelijke methodes. Onze formule is opgezet aan de hand van inzichten uit de consumentenpsychologie en neurologisch onderzoek.

Van adviseur naar ondernemer

Van adviseur naar ondernemer

Werk jij al langer als hypotheekadviseur en begint het te kriebelen? Wil je een eigen bedrijf starten en jezelf ontwikkelen als ondernemer, maar weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen? Lees in onze whitepaper welke eigenschappen een ondernemer heeft en welke stappen je moet zetten om als adviseur een eigen onderneming te starten!


PDF-bestandLees de whitepaper 

Ons aanbod voor klanten

Voor onze klanten zit de kracht van onze formule in de combinatie van slimme technologie, eigentijdse adviseurs en het Finzie Serviceteam.


Wij bieden consumenten voordelig en efficiënt hypotheekadvies al vanaf € 1.399,- all-in. Dit is inclusief het eerste jaar Best Uit Garantie, de slimme dienst van Finzie waarmee wij continu voor onze klanten checken of ze nog de beste hypotheek en verzekeringsdeal hebben. We controleren maandelijks of alle kleine en grote geldzaken nog aansluiten bij hun persoonlijke situatie én kijken of wisselen van aanbieder voordeliger uitpakt. Zo zijn onze klanten altijd het beste uit.


Onze eigentijdse financieel coaches zijn 100% onafhankelijk en werken altijd in belang van onze klanten. We hebben alle provisies uit de verzekeringen gehaald en ontvangen alleen van klanten een vergoeding voor onze dienstverlening.

Word franchisenemer bij Finzie

Als Finzie franchisenemer stap je in tegen een lage fee. Samen met ons ga je de strijd aan tegen de gevestigde orde. We bouwen de formule verder uit en jij krijgt je eigen exclusieve werkgebied. Natuurlijk helpen we je bij de opstart van jouw vestiging en werken we samen aan onze landelijke én lokale naamsbekendheid. Klinkt goed?


Direct kennismaken

Wil je kennis met ons maken?

Ben jij klaar om die nieuwe weg in te slaan? Om een eigen kantoor te beginnen en deel uit te maken van een sterke, vernieuwende formule? Met een team achter je waardoor jij kunt doen wat je écht leuk vindt? Neem dan die eerste stap naar je eigen vestiging waarin jij je kunt onderscheiden door een langetermijnrelatie met je klant op te bouwen en te gaan voor het allerbeste advies. 

Maak een afspraak met Geoffrey Bergh of Marco den Boer. Zij kunnen je alles vertellen over de kansen en mogelijkheden die onze formule jou biedt.


Maak kennis met Marco 

           

Maak kennis met Marco                           06 53 626 442

  marco.denboer@finzie-nederland.nl


Maak kennis met Geoffrey

Maak kennis met Geoffrey

 Telefoonnummer Geoffrey  06 11 951 375

Mail met Geoffrey geoffrey.bergh@finzie-nederland.nl