Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer info

Spring naar inhoud
 • Advies op maat vanaf 1399,-
 • Gesprek op locatie, bij je thuis of via webcam
 • Eerste gesprek is gratis en vrijblijvend
Maak een gratis afspraak


Let op! Alleen voor

financiële
superhelden

Finzie is dé formule voor ondernemende adviseurs die gaan voor langetermijnrelaties met hun klanten

 • Unieke plug & play formule
 • Slimme techniek die werkt
 • Lage kosten, snelle opstart

Onze formule werkt voor jou én je klanten

Het idee achter onze vernieuwende franchiseformule is eenvoudig. We geven klanten het financieel advies waar ze écht op zitten te wachten. Dat doen we op een makkelijke, toegankelijke en vooral slimme manier. We houden de kosten laag en we bouwen constant aan een goede relatie met onze klanten. We blijven contact houden om ze niet alleen nu, maar ook in de toekomst uitstekend van dienst te zijn. De kracht van onze nieuwe formule bestaat uit deze 3 onderdelen:


 • Slimme techniek
  Door slim gebruik te maken van (big)data blijf je op de hoogte van belangrijke momenten in het leven van je klanten. Zo weet je altijd waardevolle contactmomenten te creëren.

 • Centraal serviceteam
  Ons kundig serviceteam neemt al jouw papier- en uitzoekwerk uit handen en verzorgen alles rondom niet-complexe producten. Daarmee kun jij je volledig richten op je klanten en ze helpen met het beste financiële advies.

 • Moderne adviseurs
  Adviseurs die net als jij het belang van klanten voor alles zetten. Samen met ons durf jij deze nieuwe weg in te slaan. Kunnen we op je rekenen?

Wil je meer weten over onze unieke formule?

Je eigen vestiging beginnen is een eitje


Als franchisenemer van Finzie stap je in tegen een lage fee. Samen met ons bindt je de strijd aan tegen de gevestigde orde. We bouwen de formule verder uit en jij krijgt je eigen exclusieve werkgebied. Klinkt goed?


Volop ondersteuning
Natuurlijk ondersteunen we je volop in je ondernemerschap. Wij helpen je bij het opstarten of aanpassen van je vestiging en zorgen voor landelijke, maar ook lokale profilering van ons merk. Zo zorgen we ervoor dat klanten je feilloos weten te vinden. Daarnaast voert ons serviceteam in Hoorn al het bemiddelingswerk voor je uit. Bovendien verzorgen zij alle niet-complexe producten.


Bij jou is de klant het beste uit
Op deze manier krijg je volop de ruimte om te doen waar je goed in bent: uitstekend financieel advies geven. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten altijd het beste uit zijn met hun hypotheek, verzekeringen en spaargeld. Hier kun je meer lezen over ons hypotheekadvies en onze unieke Best Uit Garantie.


Marktleider in financieel advies
Ons doel is om vóór 2020 marktleider te zijn in onafhankelijk financieel advies. Dat willen we bereiken met een distributienetwerk van 150 franchisevestigingen. Hier kunnen meer dan 75 duizend klanten terecht. 


Direct afspraak maken

Ons aanbod voor klanten

Voor onze klanten zit de kracht van onze formule in de combinatie van slimme technologie, eigentijdse adviseurs en het Finzie serviceteam.


Wij bieden consumenten voordelig en efficiënt hypotheekadvies al vanaf € 1399,- all-in. Dit is in het eerste jaar inclusief onze Best Uit Garantie. Dit is de slimme dienst van Finzie dienstverlening waarin wij continu zoeken naar de beste hypotheek, verzekeringen en spaarmogelijkheden. We checken maandelijks of al hun financiële producten nog aansluiten bij de persoonlijke situatie én kijken of wisselen van aanbieder voordeliger uitpakt. Zodat onze klanten altijd het beste uit zijn.


Onze eigentijdse financieel coaches zijn 100% onafhankelijk en werken altijd in belang van onze klanten. We hebben alle provisies uit de verzekeringen gehaald en ontvangen alleen van klanten een vergoeding voor onze dienstverlening.

Onze formule wetenschappelijk onderbouwd


Onze unieke franchiseformule stelt klanten absoluut centraal. Om ze optimaal van dienst te zijn, gebruiken wij beproefde wetenschappelijke methodes. Onze formule is opgezet aan de hand van inzichten uit de consumentenpsychologie en neurologisch onderzoek.


Uit onderzoeken blijkt dat klanten enthousiast worden van gemak en lage kosten. Zij zitten niet te wachten op te veel informatie of ingewikkelde en dure provisiestructuren. En bovenal: een klant verwacht authenticiteit, creativiteit en onafhankelijkheid van zijn adviseur.


Herkenbaar? Neem dan contact met ons op.


Zie jij een financieel coach in jezelf?

Onze formule is een ‘hard franchise’ formule. Wij bieden jou als financieel adviseur de mogelijkheid om tegen een lage fee in te stappen en samen met ons een succesvolle Finzie vestiging te bouwen. Natuurlijk ondersteunen we je volop bij het starten van je eigen vestiging én bij je ontwikkeling. Ook zorgen wij voor landelijke en lokale profilering van Finzie.


Wij nemen jou vrijwel alle ondersteunende werkzaamheden uit handen. Zodat jij volop tijd en ruimte hebt om te doen waar je goed in bent: uitstekend financieel advies geven.


Wij zoeken adviseurs met lef die samen met ons financieel advies durven te veranderen. Adviseurs die passie hebben voor hun vak, ondernemer zijn in hart en nieren - en altijd in het belang van hun klanten werken.

Ben jij Finzie genoeg? Doe de test!


Wil je binnen 3 minuten ontdekken hoe Finzie jij bent?

Onze formule werkt voor jou én je klanten

Het idee achter onze vernieuwende franchiseformule is eenvoudig. We geven klanten het financieel advies waar ze écht op zitten te wachten. Dat doen we op een makkelijke, toegankelijke en vooral slimme manier. We houden de kosten laag en we bouwen constant aan een goede relatie met onze klanten. We blijven contact houden om ze niet alleen nu, maar ook in de toekomst uitstekend van dienst te zijn.


De kracht van onze nieuwe formule bestaat uit deze 3 onderdelen.


 • Slimme techniek
  Door slim gebruik te maken van (big)data blijf je op de hoogte van belangrijke momenten in het leven van je klanten. Zo weet je altijd waardevolle contactmomenten te creëren.
 • Centraal serviceteam
  Ons kundig klantenteam neemt al jouw papier- en uitzoekwerk uit handen en verzorgen alles rondom niet-complexe producten. Daarmee kun jij je volledig richten op je klanten en ze helpen met het beste financiële advies.
 • Moderne adviseurs
  Adviseurs die net als jij het belang van klanten voor alles zetten. Samen met ons durf jij deze nieuwe weg in te slaan. Kunnen we op je rekenen?

Wetenschappelijk onderbouwd

Onze unieke franchiseformule stelt klanten absoluut centraal. Om ze optimaal van dienst te zijn, gebruiken wij beproefde wetenschappelijke methodes. Onze formule is opgezet aan de hand van inzichten uit de consumentenpsychologie en neurologisch onderzoek.


Uit onderzoeken blijkt dat klanten enthousiast worden van gemak en lage kosten. Zij zitten niet te wachten op te veel informatie of ingewikkelde en dure provisiestructuren. En bovenal: een klant verwacht authenticiteit, creativiteit en onafhankelijk van zijn adviseur.


Herken jij jezelf in deze beschrijving? Neem dan contact met ons op.

Onze visie op financieel advies

Wij bouwen een franchiseformule die het belang van klanten vooropstelt stelt en altijd op zoek gaat naar de beste deal. Daarbij gebruiken we nuchtere, no-nonsense mensentaal en zijn we duidelijk en recht door zee.

Wil je kennis met ons maken?

Ben jij klaar om die nieuwe weg in te slaan? Om een eigen kantoor te beginnen en deel uit te maken van een sterke, vernieuwende formule? Met een team achter je dat jouw handen vrij maakt om te doen wat je écht leuk vindt? Neem die eerste stap naar je eigen vestiging waarin jij je kunt onderscheiden door een relatie met je klant op te bouwen en te gaan voor het allerbeste advies.

Kennismaken? Maak dan een afspraak met Geoffrey Bergh. Hij kan je alles vertellen over de kansen die onze formule jou biedt.

Telefoon: 06 – 119 513 75
E-mail: geoffrey.bergh@finzie-nederland.nl