Bij Finzie kun je nog steeds terecht voor veilig hypotheekadvies. Bekijk hier onze maatregelen rondom het coronavirus
Melding sluiten

Veilig hypotheekadvies bij Finzie

Het coronavirus houdt Nederland en de rest van de wereld nog steeds in de greep. Dit heeft ook invloed op het kopen van een huis en hypotheekadvies. Bij Finzie houden we ons aan de maatregelen van de overheid en het RIVM en passen we onze dienstverlening hierop aan, zodat jij nog steeds terecht kunt voor veilig hypotheekadvies.

Harde lockdown t/m 2 maart

Nederland is sinds 15 december 2020 in lockdown en dit blijft in ieder geval zo tot 2 maart 2021. Alle niet-essentiële winkels zijn gesloten en er wordt geadviseerd zoveel mogelijk thuis te blijven. Hypotheekkantoren vallen onder banken en andere punten voor financiële dienstverlening en mogen open blijven.

De kantoren van onze financieel coaches mogen dus ook open blijven. Uiteraard houden wij ons aan de maatregelen die hiervoor gelden en geven wij hypotheekadvies bij voorkeur zoveel mogelijk via videobellen. Hoe hypotheekadvies via videobellen precies werkt, lees je hier.

De maatregelen van Finzie

Je kunt bij Finzie dus nog steeds terecht voor hypotheekadvies. Lukt het niet telefonisch of via videobellen? Dan is een afspraak op kantoor volgens de richtlijnen en in overleg met je financieel coach nog steeds mogelijk. We vragen je dan wel om in ieder geval in de publieke ruimtes een mondkapje te dragen, 1,5 meter afstand te houden en thuis te blijven als je klachten hebt.

Bij Finzie werken we zoveel mogelijk digitaal. De documenten die jouw financieel coach nodig heeft voor je hypotheekaanvraag, kun je daarom ook online aanleveren in je persoonlijke Mijn Finzie omgeving. Zo hebben jij en je financieel coach altijd toegang tot je dossier en hoef je voor het aanleveren van je documenten niet naar een kantoor te komen.

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak