Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer info

Spring naar inhoud
  • Advies op maat vanaf 1399,-
  • Gesprek op locatie, bij je thuis of via webcam
  • Eerste gesprek is gratis en vrijblijvend
Maak een gratis afspraak

Overstappen zodat je altijd het Beste Uit bent

  • Al jouw geldzaken
    op orde!
  • Onze bot vergelijkt continu of jij nog
    goed zit
  • Al je geldzaken inzien en beheren vanuit één handig overzicht

Overstappen met jouw hypotheek

Met de lage rentes van vandaag de dag kan het maar zo zijn dat jij maandelijks geld kunt besparen als je jouw hypotheek oversluit. En bij Finzie komt jouw hypotheek automatisch in de Best Uit Garantie, waardoor je vanzelf een seintje krijgt als het beter of goedkoper kan. Wil jij weten wat jij kunt besparen door jouw hypotheek over te sluiten? Neem dan contact op met een financieel coach bij jou in de buurt!

Vind een coach

Overstappen met jouw verzekeringen

Al je verzekeringen in een bundel die continue wordt gecheckt op de voorwaarden en de kosten. Dat is de Best Uit Garantie van Finzie. Je bepaalt zelf welke verzekeringen je aan de Best Uit Garantie wilt toevoegen. Wij houden deze verzekeringen dan voor je in de gaten. Kan het beter of goedkoper? Dan krijg je gelijk een seintje.

Best Uit Garantie

Overstappen is zo geregeld met Finzie

Hoe weet jij of jouw verzekeringen beter of goedkoper kunnen? Hoe weet jij zeker dat je niet teveel betaalt voor jouw hypotheek? Met Finzie worden jouw hypotheek en verzekeringen continue in de gaten gehouden. Kan het beter of goedkoper? Dan krijg je een seintje van ons. Zo weet jij altijd dat je het Beste Uit bent.

Wil jij ook zeker weten dat jij het Beste Uit bent met jouw hypotheken en verzekeringen? Stap dan over naar Finzie. Dit regel je gemakkelijk via Mijn Finzie.


Mijn Finzie Aanmaken

De Best Uit GarantieBest Uit Garantie Hypotheek

Als je bij Finzie hypotheekadvies afneemt, krijg je een jaar lang de Best Uit Garantie erbij. Geen nieuwe hypotheek nodig? Je kunt de Best Uit Garantie ook los voor je verzekeringen afsluiten. Het is makkelijker en sneller vergelijken voor één persoon dan voor een gezin. Daarom hebben wij drie opties: voor één persoon, voor twee personen of voor een gezin. Voor alleen je Finzie hypotheek of alleen je verzekeringen of allebei. Zo betaal je alleen voor datgene wat je ook krijgt: een super service die continu in de gaten houdt of jouw verzekeringen en hypotheek goedkoper kunnen.

Alles in één duidelijk overzichtBest Uit Garantie


Wil jij je financiële situatie met een coach van Finzie bespreken?

Neem contact met mij op

Binnen 24 uur reactie

Bezig met versturen...