Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer info

Spring naar inhoud
  • Advies op maat vanaf 1399,-
  • Gesprek op locatie, bij je thuis of via webcam
  • Eerste gesprek is gratis en vrijblijvend
Maak een gratis afspraak

onafhankelijk hypotheekadvies Finzie hypotheekadviseur

Al voor
1.399,-

Onafhankelijk hypotheekadvies door een financieel coach

  • Hypotheek & verzekeringen zorgeloos geregeld
  • Eerste gesprek gratis en vrijblijvend
  • Adviesgesprek bij je thuis, op locatie of via de webcam

Jij bent goedkoper uit

besparen hypotheekadvies financieel coach Finzie 

Je bespaart veel geld door onze eerlijke prijzen en efficiënt manier van werken.

 alleen betalen voor wat je krijgt

 blijven besparen met de Best Uit Garantie

Wat veel mensen aan ons vragen

Zijn jullie echt onafhankelijk?
Onze financieel coaches zijn 100% onafhankelijk en werken altijd in jouw belang. We vergelijken alle aanbieders op de markt zodat je ervan verzekerd bent dat je écht de best passende hypotheek hebt. Maar jij maakt uiteindelijk de keuze. Wij ontvangen de vergoeding voor onze dienstverlening van jou als klant, niet van de aanbieder waar jij uiteindelijk je hypotheek of verzekering afsluit.

Kan ik blijvend besparen?
De Best Uit Garantie is de slimme dienst van Finzie waarbij wij continu zoeken naar de beste hypotheek, verzekeringen en spaarmogelijkheden voor jouw situatie. Dit doen we iedere maand opnieuw. Kan het ergens goedkoper of sluit een ander product beter aan bij jouw huidige situatie? Dan brengen wij je op de hoogte via onze handige app. Vaak kun je met één klik beslissen of wij een verzekering of de hypotheek voor je mogen aanpassen. Zo bespaar je dus blijvend én makkelijk op je geldzaken.

Wat doet Finzie allemaal voor mijn verzekeringen?
Met de Finzie Best Uit Garantie hoef je je geen zorgen meer te maken of je verzekeringen wel op orde zijn. Wij vergelijken jouw verzekeringen maandelijks met andere mogelijkheden in de markt. Kan het ergens goedkoper? Of past een andere verzekering beter bij jouw situatie? We informeren je hier meteen over via onze handige app. Met één klik beslis je of wij jouw verzekering mogen aanpassen. Wij regelen alles voor je. Jij hoeft zelf niets te doen.

Wat doet een financieel coach allemaal voor mijn hypotheek?
Je financieel coach zoekt met jou naar de hypotheek die het beste bij jouw situatie past. Hierbij zijn uiteraard niet alleen een lage rente en goede voorwaarden belangrijk. Ook moeten de hypotheeklasten in de toekomst nog betaalbaar zijn.

Kun je bijvoorbeeld de maandlasten ook nog betalen bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of het overlijden van je partner? Of heb je toekomstwensen die impact hebben op jouw toekomstige financiële situatie, doordat je bijvoorbeeld minder gaat werken? De financieel coach kijkt verder dan alleen de hypotheek en onderzoekt of je nog aanvullende voorzieningen kunt treffen. Dit kan in de vorm van een woonlastenverzekering, of bijvoorbeeld een hoger verzekerd bedrag in de overlijdensrisicoverzekering.

Best Uit Garantie
Wat ook handig is, is dat jouw financieel coach ervoor zorgt dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken of je geldzaken wel op orde zijn. Met de Best Uit Garantie houdt hij jouw hypotheek, verzekeringen en geldzaken in de gaten en zoekt hij steeds naar de beste deal. Zo ben jij altijd het best uit.


meer vragen


Elke week de meest actuele hypotheekrentes in je inbox?

Ik wil graag rentemail

Met één klik zo weer afgemeld