Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer info

Spring naar inhoud
  • Advies op maat vanaf 1399,-
  • Gesprek op locatie, bij je thuis of via webcam
  • Eerste gesprek is gratis en vrijblijvend
Maak een gratis afspraak

Energie

door

Finzie

Wek jouw eigen energie op met zonnepanelen via Finzie

  • 25 jaar garantie
  • Verwachte levensduur van 40 jaar
  • De hoogste opbrengstgarantie: 92%
Maak een gratis afspraak

Best uit garantie

De beste zonnepanelen op jouw dak

We willen allemaal een beter en gezonder milieu. Gelukkig wordt het ook steeds makkelijker om daarvoor te zorgen. Met zonnepanelen bijvoorbeeld! Ga jij een huis kopen en wil je jouw eigen energie opwekken? Of woon je al een tijdje in een fijne woning en wil je zonnepanelen op jouw dak? Dat kan! Samen met jouw Finzie coach regel je zowel de financiering voor de beste zonnepanelen van dit moment, als de bestelling en de plaatsing! Jouw coach regelt zelfs de BTW teruggave. Neem contact op met jouw Finzie coach voor meer informatie. 

Vind een coach

De beste zonnepanelen voor een eerlijke prijs

Het aanbod zonnepanelen is groot! Je ziet door al die panelen de zon haast niet meer. Geen nood, want bij Finzie hebben we al dat uitzoekwerk al voor je gedaan. Bij Finzie werken wij met zonnepanelen van Sunpower. Sunpower geeft 25 jaar garantie en de zonnepanelen hebben een verwachte levensduur van maar liefst 40 jaar! Dat is in de meeste gevallen veel meer dan de terugverdientijd, dus zo maak je winst voor het milieu en jouw portemonnee!

De Sunpower zonnepanelen kennen de hoogste opbrengst per paneel: 400Wp per uur. Gemiddeld is dit slechts 270 Wp. Daarbij hebben de zonnepanelen ook nog de hoogste opbrengstgarantie: wel 92%! En als laatste, maar zeker niet het onbelangrijkste: Sunpower geeft als enige 25 jaar garantie op het paneel zelf, de prestaties ervan én de service!

Zonnepanelen via Finzie

Wil jij zonnepanelen? Ga ook dan naar jouw Finzie coach! Hij of zij kan kijken of jij geld kunt lenen voor het bestellen en plaatsen van zonnepanelen. In veel gevallen kun je jouw huidige hypotheek uitbreiden. Als je een nieuwe hypotheek aangaat, kun je energiebesparende maatregelen meefinancieren. Jouw financieel coach kan je hier alles over vertellen!

Vind een coach

Van financiering tot plaatsing

Zonnepanelen op het dak door Energie door Finzie verduurzamen

Als je zonnepanelen koopt via Finzie, dan wordt alles voor je geregeld. Jouw Finzie coach ontzorgt jou volledig! Van de financiering tot de plaatsing van de zonnepanelen.  Zelfs de BTW teruggave wordt geregeld. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken!

Waar moet je op letten als je zonnepanelen koopt?

Zonnepanelen Energie door Finzie verduurzamen woning

Zonnepanelen zijn een relatief makkelijke manier om zelf energie op te wekken. Zeker als jouw dak een groot deel van de dag in de volle zon staat. Waar moet je op letten als je zonnepanelen gaat kopen? Zijn alle panelen even goed en leveren ze allemaal evenveel stroom op of zijn er verschillen? Wij leggen het je uit!

Lees de blog

Is jouw dak geschikt voor zonnepanelen?

Zonnepanelen via Finzie verduurzamen woning

We vallen maar meteen met de deur in huis: niet ieder dak is geschikt voor zonnepanelen. Hoeveel ruimte er ook is, jouw dak moet wel genoeg zon krijgen om de zonnepanelen energie te laten opwekken. Hoe weet je of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Je leest het in deze blog.

Lees de blog

Wil jij meer informatie over het verduurzamen van je woning? Onze financieel coaches bespreken graag de mogelijkheden met je!

Neem contact met mij op

Binnen 24 uur reactie

Bezig met versturen...