Drie belangrijke woonverzekeringen in één pakket

Bij het afsluiten van een hypotheek is het verstandig om een aantal verzekeringen af te sluiten die grote financiële risico’s dekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Met het Easy Woonpakket van Finzie bieden we je standaard deze drie belangrijke verzekeringen in één pakket. Je kunt het pakket ook uitbreiden met een rechtsbijstand-, ongevallen en doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Meer weten over het Easy Woonpakket in combinatie met hypotheekadvies?

Maak een afspraak

Het Easy Woonpakket

Bij ons aanbod van het Easy Woonpakket heb je keuze uit drie verschillende soorten eigen risico. Standaard heb je bij het Easy Woonpakket een eigen risico van € 200,-, maar je kunt ook kiezen voor € 100,- of € 0,- eigen risico. Dit heeft effect op de hoogte van de premie, net zoals bij zorgverzekeringen.

De dekking voor de aansprakelijkheidsverzekering bedraagt € 2.500.000. Voor de opstal- en de inboedelverzekering is er standaard dekking tegen onderverzekering. Je krijgt ook pakketkorting. Het Easy Woonpakket bestaat standaard uit drie verzekeringen en daarmee pak je al 7,5% pakketkorting. Voeg je daar een vierde verzekering aan toe? Dan zit je al op 10% pakketkorting. Zo levert elke extra verzekering je 2,5% pakketkorting op.

Waarom een woonhuisverzekering?

Een woonhuisverzekering (of opstalverzekering) dekt de kosten voor schade aan je woning, zoals schade door storm, brand of waterschade. Deze verzekering wordt door de meeste geldverstrekkers verplicht gesteld, omdat het voor de geldverstrekker belangrijk is dat je het huis bij schade weer kunt opbouwen.

Waarom een inboedelverzekering?

Een inboedelverzekering dekt de kosten die je kwijt bent aan schade of diefstal van losse spullen in huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bankstel, televisie, laptop en waardevolle spullen zoals sieraden en nog veel meer. Spullen die in je woning vastzitten, zoals de keuken en badkamer, vallen onder de opstalverzekering.

Waarom een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die je aan andermans eigendommen veroorzaakt. Deze verzekering is niet verplicht, maar wel verstandig. Ook de schade die niet door jou, maar door thuiswonende kinderen is veroorzaakt aan andermans spullen, wordt met een aansprakelijkheidsverzekering vergoed.

Zo werkt schade melden

Als je schade hebt, kun je dit online melden bij RISK. De schade en de dekking van je polis worden beoordeelt op basis van de stukken die jij aanlevert. Het kan zijn dat we extra informatie nodig hebben of een expert inschakelen.

Als alle informatie compleet is, gaan we over tot de afwikkeling van de schade. Dit kan door middel van een betaling of door een hersteller in te schakelen. Tijdens de afwikkeling wordt je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Schade melden

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Of heb je schade? Dan kun je ons bereiken door te bellen naar 030 – 24 68 220 of door een e-mail te sturen naar finzie@risk.nl. We helpen je graag!

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak