Finzie ondernemers hebben echt de tijd voor hun klanten

Finzie coach worden

De prijzen voor hypotheekadvies staan onder druk en de klant regelt steeds meer zaken zelf via het internet. Dat heeft invloed op jouw rol als hypotheekadviseur. Hoe ga je jouw diensten voor een scherpe prijs aanbieden en hoe zorg je voor persoonlijk contact met de klant, zodat hij jou ook op lange termijn weet te vinden? Finzie helpt ondernemers met deze uitdagingen. Wil jij Finzie coach worden? Lees dan verder en komen erachter in welke plaatsen wij nog ondernemers zoeken.

Een Finzie coach ontzorgt de klant

Een Finzie coach zet de klant op de eerste plek. Het allerbelangrijkste is dat de klant het juiste advies krijgt en dat zijn hypotheek en verzekeringen daarna zo snel mogelijk geregeld worden. Dit kan een coach bij Finzie doen doordat we werken met slimme systemen en door het Finzie Serviceteam in Hoorn. Zij nemen de bemiddeling over nadat de coach het advies heeft gegeven. Zo houdt de coach tijd over voor zijn klanten en om zijn vestiging te laten groeien.

Een echte ondernemer

Finzie coaches zijn echte ondernemers. Mensen die lokaal actief zijn binnen het ondernemersnetwerk en het leuk vinden om te netwerken. Hiervoor krijgen ze alle benodigde tools van Finzie Nederland. Denk bijvoorbeeld aan marketingmateriaal of een presentatie in Finzie stijl voor tijdens een ondernemersbijeenkomst. Ook zit het team in Hoorn klaar om te sparren over ideeën. Wil een coach bijvoorbeeld samenwerken met lokale makelaars en heb heeft hij daar materiaal voor nodig? Dan gaat het team in Hoorn aan de slag zodat we een nieuwe business partner kunnen binnenhalen.

Nu en in de toekomst lage kosten

Bij Finzie weten we dat hypotheekadvies niet zo duur hoeft te zijn. Wij hebben onze business zo efficiënt mogelijk ingericht. De coaches adviseren de klant en het serviceteam maakt de hypotheek rond. We maken gebruik van slimme systemen en laten de klant zelf online zijn papieren inleveren. Hierdoor besparen wij tijd en de klant geld.

Altijd het Beste Uit met slimme systemen

Onze slimme systemen houden de afgesloten producten van de klanten continu in de gaten. Dit geld voor hun hypotheek, verzekering en in de toekomst willen we hier nog meer financiële producten aan toevoegen. Dit heet de Best Uit Garantie. Dit is een manier om de klant zo volledig mogelijk te ontzorgen op het gebied van geld en voor onze coaches zijn het extra inkomsten. Daarbij is het een manier om klanten ook buiten hypotheekadvies aan onze coaches te verbinden. Zo weten zij ons ook bij hun volgende hypotheek weer te vinden. Ondertussen genereert de Best Uit Garantie via het maandelijkse abonnement inkomsten voor de coaches.

Wat doet de Best Uit Garantie precies voor de klant?

Onze slimme systemen vergelijken de producten van de klant en geven meteen een seintje als het beter of goedkoper kan. Zowel aan de coach als aan de klant zelf. Zo kunnen wij beloven dat de klant altijd het Beste Uit is met zijn financiële producten.

Wil jij financieel coach worden bij Finzie?

Kun jij je vinden in onze manier van business voeren? Doe dan de test en kijk of jij Finzie genoeg bent voor onze vestigingen in bijvoorbeeld Emmen, Assen, Tilburg, Arnhem, Den Bosch, Haarlem en nog een aantal andere plekken.

Wanneer jij eigenaar wordt van een van onze vestigingen, word je franchisenemer. Jij bent dus een echte ondernemer, met de voordelen van een centraal kantoor dat zaken als de administratie en marketing uit handen neemt. Zo kun jij je volledig concentreren op jouw klanten en het laten groeien van jouw vestiging.

Dit bericht is geschreven door Gerbert Mos.
CEO van Finzie Nederland.

 

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak