Finzie heeft landelijke dekking!

Jemery van Aalst Finzie Zeeland

In september opent Jeremy van Aalst zijn Finzie vestiging in Zeeland. Vanaf dat moment is Finzie in elke provincie in Nederland te vinden en daarmee heeft Finzie landelijke dekking! Waar je ook woont, vanaf september is er in heel Nederland altijd een Finzie vestiging in de buurt.

De derde grootste adviesorganisatie

Vanaf 1 september zijn er 31 actieve Finzie vestigingen in Nederland. Finzie wil doorgroeien naar 150 vestigingen in 2020 en als het aan oprichter Martin Keegstra ligt, dan gaat dat zeker lukken: “Eind van dit jaar hebben we totaal 50 vestigingen geopend. Dat maakt ons de derde grootste financieel adviesorganisatie van Nederland. We zijn dus een serieuze speler op de adviesmarkt. We gaan door voor de eerste plek, want financieel advies moet betaalbaar blijven voor iedereen,” vindt Martin.

Betaalbaar hypotheekadvies voor iedereen

Finzie vindt dat hypotheekadvies betaalbaar moet blijven voor iedereen. Een huis kopen is een grote financiële beslissing en veel mensen hebben niet genoeg kennis om te overzien wat zo’n financiële verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Zeker niet wanneer je een hypotheek voor 30 jaar aangaat. Daarom biedt Finzie all-in hypotheekadvies aan vanaf € 1.499,-  en vanaf september echt in heel Nederland!

Ook franchisenemer worden bij Finzie?

Doe de test en weet meteen of je bij Finzie past!

Doe de test

 

Sluit menu Mijn Finzie Mijn Finzie
Zoeken
Maak een gratis afspraak